Ameriško Zastavo 3D Hoodies Majica Harajuku Moški/ženske Prevelik Jeseni, Pozimi Dolg Rokav Hoodie Puloverju Zadrga Jakno Vrhovi

w100069

€13.54

-4.04

€17.58

-22 %

Nov izdelek

Zahvaljujemo se vam za nakup daril v naši trgovini.Prosimo, da se prepričajte, da vključuje vaše ime in priimek, točen naslov, tako da boste lahko prejeli paket uspešno.

Če niste prepričani katera velikost vam lahko nosijo .Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate !Zahvaljujemo se vam za nakup.

Toplo poziv: 1).To je spolne slog,tako moški in ženske lahko nositi!

2).Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

3).Prodamo AZIJSKIH VELIKOSTI.To je približno 1-2, MANJŠO od ZDA,velika britanija,AU,EU in velikosti.Prosimo, izberite velikost glede na našo velikost obliki.Vse dimenzije, ki smo osebno in izmerjene realnost poskusite.Ko postavite prosimo, da živite po sporočilih s svojo težo (KG) višina(CM) .Pomagali vam bomo, da potrdite velikosti.Hvala!

Pred prodajo Storitev Hvala za vaš prihod.Prosimo, preberite spodnje informacije, preden jih kupite. 1. To je Azija Velikosti, prosimo, glejte velikost klepet, da izberejo prave velikosti glede na vaše telo, bi lahko 2-3 cm tolorance zaradi človeške roke meritev.Na katero koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas.Ne bomo sprejeti sporu za napačna velikost razlog, 2. Obstaja malo razlikuje med različnimi spremlja, smo zagotovili, da so vse slike so pravi strel..Prosimo za razumevanje.Plačilo 1. Smo welcom trgovina na debelo.Mi lahko uporablja utemeljenih popust ko je količina, ki je nad 10pcs.Prav tako smo lahko storite prilagodite, če lahko predloži vzorce, vendar pa je količina, mora zgoraj 10pcs. 2. Prosim, pustite dopolnjene informacije, ki lahko pomagajo plačilo, mimo www.vina-babic.si sistem in tudi Mi bo ladja proizvodov, da si glede na naslov, ki ga je dal v www.vina-babic.si platformo.Dostava 1. Čas poštnine EMS:5-30 dni www.vina-babic.si Standardna Dostava:10-35 dni 2. Nalogi bodo obdelani v roku 3 dni po plačilu.Lahko sledite preko CAINIAO Globalni po package dostava v vaši državi.obstaja 4 razlogi, ki je resistless, prosimo za razumevanje. 2.1), je čas čakanja za stranke potrditev postopki.čas sedimen je do različnih državah. 2.2)je potrditev pristojbino treba plačati v države.Pleaes preverite, ko prispejo vaši državi.različne države imajo različne politike. 2.3)Stranka naslov je oddaljena.Čas je lahko več čakati. 2.4)Nekatere države nimajo logističnih informacij, stranka ne more dobiti informacije. 3. Tretji stranka www.vina-babic.si logističnih bo odziv za čas poštnine.Če obstaja kakršen koli zamude.mi bo pomagal, da preverite z www.vina-babic.si.prosimo, kontaktirajte nas, preden ste nam spora.

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic, vam bomo 5% POPUST pri naslednjem naročilu. 2. Prosimo, pišite nam befor šolanja negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Komuniciranje je najboljši način za reševanje težav.

Oznake: ponaredek vrh, koreja vojaško, ameriško zastavo majica, zastavo pulover, lolita mleka, ameriški jakna moški, ameriški vojaški, ameriška vojska zastavo, bombaž viskoza pulover, kazahstan

Za Ljudi, Ženske/moški/fantje/dekleta
Hooded Da,
Za sezono Spomladi,jeseni,pozimi
Vzorec Tipa 3D
Številka Modela Ameriško Zastavo 3D Hoodies Majica
Rokav Slog Redni
Oblačila Dolžina Redni
funkcija moletom feminino inverno
Funkcija f poleron mujer
Rokav Dolžina(cm) Polno
Blagovna Znamka Sidno
Ovratnik Hooded
Material Poliester
Funkcija E sudadera mujer
Slog Priložnostne
Ime izdelka 3d Tiskanih Dolgimi Rokavi, Zadrgo Hoodie Sweatshirts
Funkcija H Ameriško Zastavo 3D Hoodies Majica
Zapiranje Tip zadrgo
Funkcija D Moletom Masculino Com Capuz
funkcija G moletom feminino inverno
Debelina STANDARD
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Redni
Spol Ženske in Moški
Postavka Vrsta 3d Jakno Plašč
Snemljiv Del NOBEN
Funkcija C Poleron Hombre
funkcija B sudadera hombre

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki