24CH DC5-24V RGB DMX 512 Dekoder led krmilnik za RGB LED DMX512 dekoder 24 Channel (kanal) * 3A , Brezplačna dostava

w100469

€47.08

-11.77

€58.85

-20 %

Nov izdelek

To DMX dekoder sprejme napredno računalniško kontrolo čip,lahko prejmete mednarodno DMX - 512 standardni digitalni nadzor signalov in pretvori v PWM krmilnik signal za pogon LED.To lahko nadzorujejo z DMX Konzole in je lahko povezana s številom DMX Dekoder za povečanje izhodne moči za uresničitev vseh vrst sprememba načina.Poleg tega, to DMX dekoder, se lahko uporabijo kot sinhrono krmilnik za nadzorovane LED sam,da se lahko zavedajo sinhroni učinkov.Ta dekoder sprejme digitalne cev pokazati, naslov, številko,in s 3 gumbi za nastavitev,bi bilo bolj enostavno uporablja.

Tehnični Parametri ● Delovna temperatura: -20-60 ℃

● Napajalna napetost: DC5~24V

● Izhod:3 kanali

● Neto teža: 720 g

● Bruto teža: 930g

● Statična poraba energije: ● Izhodni tok: vsak kanal 3A neobvezno

● Izhodna moč: 3A vsak kanal 12V:

Smer uporabe

● Digital display (digitalni zaslon specifikacija:

Sprejme 512 številke digitalnih cevi, in s tri gumb za nastavitev naslov kodo.Vsak Dekoder zasedajo 24 naslov kodo.Prva številka na digitalni cev je pokazati, simbol Funkcije,to so A,H,ali S črko neobvezno, in zadnje tri številke je pokazati arabski datum, od 001-512.

Ko je pest pismo prikazano "A",Njen o DMX512 Države,pomeni, da ta dekoder, ki je po DMX512 Signal nadzor članici, v tem času priključite dekoder za DMX konzolo z omrežni kabel, ga je mogoče upravljati z DMX konzole.če je digitalni cev je prikazano "A001",pomeni, da je prvi naslov, koda 001,in 23 druge kanale, ki so Ustrezne za 002,003....023,024. Če je priključen ta dekoder z drugimi dekoder,potem drugo dekoder, ki je prvi naslov, kodo je 025,in drugi, 24 kanalov je 026,027....047,048.To je lahko povezano tudi s številom dekoder,in lahko nadzoruje sam.

Če sta dva ali več dekoder naslov koda enaka , pomeni, da so ti isti naslov kodo dekoder, se spreminjajo v isti učinek, in jih je mogoče uresničiti sinhroni pod nadzorom učinek.

1), Ko je pest pismo prikazano "H",se bo v vgrajenem način funkcija,pomeni, da ta dekoder bo delo v vgrajene v program.zidava-v modele, ki so v nadaljevanju: simboli Kažejo Način simboli Kažejo Način H-00 IZKLOPITE pridelek H-05 Statične vijolično H-01 Statične rdeče H-06 Statične cyan H-02 Statične zelena H-07 Statične bela H-03 Statične modra H-08 Sedem barve skok(hitrost nastavljiva) H-04 Statične Rumena H-09 Sedmih barvnih Prelivov

2)Če je prva črka je prikazano "S",bo v vgrajenem hitrost tiskanja državno funkcijo, na to stanje samo H-08 in H-09 so veljavne,pritisnite tipko NASTAVITE gumb rahlo vnesite hitro nastavljiv stanje,nato pa pritisnite gumb +/- lahko spoznali na 11 ravni hitrosti možnost.Druge funkcije, ki niso učinkovite.

● Tipka funkcija specifikacija:

Obstajajo trije gumbi (Gumb 1: NASTAVITE ,Gumb 2: - (gumb) Gumb 3:+)na dekoder,funkcija njih so spodaj:

● Gumb SET :stikalo na ključ,pritisnite to tipko trajala približno 2 sekundi,lahko preklopite iz funkcija za funkcijo H (funkcija H za funkcijo A),pritisnite SET Gumb rahlo se lahko preklapljate med funkcijo H za funkcijo S(S funkcijo za funkcijo H)

● Gumb + : povečanje gumb,zadnje tri številke digitalnega cev bo povečanje ena, ko pritisnete + tipka vsak čas.Če želite, da bi naslov kodo za povečanje hitro,samo preprosto morali pritisnite to tipko, trajala še nekaj časa.(Opombe :max naslov kodo 512,če se pojavijo 512 in še vedno pritisnite + tipko, se bo treba vrniti nazaj k 001) ;

●Gumb - :zmanjšanje gumb,je zadnje tri številke digitalnega cev se bo zmanjšala tudi, kadar pritisnite tipko vsak čas.Če želite, da bi naslov kodo za zmanjšanje hitro,samo preprosto morali pritisnite to tipko, trajala še nekaj časa.

Pošiljko

[ 1] Elementi bodo poslani v roku 2-3 delovnih dni po plačilu preverjanje.

Predmeti bodo pregledani pred odpremo.

[2] Poslal Hongkong Pošti ali China Post, če elementi, teža 2 kg manj.

[3] Predmetov bo poslal, da bi naslov, prosimo, potrdite, vam naslov za dostavo tekmo, da bi naslov

[4] Če je niste dobili vašo pošiljko v roku datum izteka roka uporabnosti , prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in odgovor v 24 urah.

[5] Dostave metode:

Vrnitev In Garancija

2 leti proizvajalca limitedWarranty za pokvarjene izdelke (razen postavke napačno delovanje ali telesno poškodovanih jih kupec).

Blaga s težavo v 7 dneh po prejemu, ki ste jih poslali nazaj za brezplačno popravilo, zamenjavo ali povračilo(popolno ali delno, glede na različne situacije). Blaga s težavo po 1 mesecih po prejemu, ki ste jih poslali nazaj za brezplačno popravilo.Za popravila, menjava, polno vračilo denarja, bomo nosi enkrat pristojbina, Shipping stroški so kriti s tako prodajalca in kupca na pol.

Povratne informacije:

Na osnovi poštene in vrste poslovnih, radi bi vas oskrbe 100% zaupanje storitev in dobrih izdelkov za dolgoročno.

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate preko sporočila, e-pošto ali TradeManager, vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Če ni odgovora v roku 24 ur, vas prosimo, preverite spam v vaš poštni predal.

Bomo zapustili Pozitivne povratne informacije, da vas na potrditev plačila potrdijo.

Ko dostava zamudo ali postavke, ki so poškodovanih med dostavo, prosim email nas.Mi smo tukaj, da vam pomaga.

Če menite, da ste morali zapustiti nevtralne ali negativne povratne informacije, prvič,vas prosimo, da nas kontaktirate najprej tako smo poskušali za odpravo morebitnih problemov ali sporov.Prizadevamo si, da bi 5 star prodajalec in želim, da bi bili popolnoma zadovoljni z nakupom.Če ne morete nas pusti 5 zvezdic na vseh štirih DSR je obrnite na nas.Veseli bomo, da odpravimo vse težave, ki jih imate.Želimo, da je ta pozitiven posel za vas!Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, vprašajte, preden ponudbe.

Oznake: 500 gb ssd, artnet vozlišče, led par rgbw, artnet dmx, krmiljenje dmx, madrix, premikanje glavo, dj led, 1tb ssd, artnet to dmx

Material železo
Garancija 2years
Napetost 5-24V
Postavka Vrsta RGB Controler
Vir Napajanja DC
Max. Moč Naložiti 1728W
Controled Metoda DMX512
Nihanje frekvence 0
Moč 1728W
Daljinsko Razdalja 0
Blagovna Znamka JOYPJLIT
Način Povezave Skupna anoda
Certificiranje ce
Primerno Osvetlitev LED Trakovi

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki