Eleganten Ljubica Morska Deklica Kroglice Poročne Obleke Čipke Appliques Gelinlik Suknia Slubna Noiva Haljo De Mariee Poročne

w102202

€110.03

-56.68

€166.71

-33 %

Nov izdelek

1.Vodilni Čas za Obleko po Meri:

10 do 30 dni,odvisno od obleka design.vse obleke so ročno delo po vrstnem redu, čas bo drugačen, ker nekatere obleke so dekoracijo s preveč čipke appliques, cvetje, biseri, biseri in kristali.

2.Dostava Čas Dostave:

za www.vina-babic.si Standardne Dostave, potrebuje 15 na 60 dni, odvisno od razdalje med stranke kraj in Kitajska.

za fast shipping,kot so DHL, UPS,Fedex,TNT, potrebuje 4 do 15 dni, odvisno od razdalje med stranke kraj in Kitajska.

3.Po Meri Narejene Storitev:

če morate prilagoditi obleko glede na osebne velikostih in barvah,PROSIMO, STIK S PRODAJALCEM ZA več PODROBNOSTI.

4.Podrobnejši informartion potrebno za po Meri Izdelane Storitev:

prosimo, da nam pomagajo podrobna velikost prsi,pas,kolka,ramena na tla(z čevelj),z ramo ob rami,roko oči,roko dolžine.samo glejte merjenje velikosti grafikona.

1) Bankrot =

2) Pas =

3) Boki =

4) z ramo ob Rami =

5) Ramen do tal (s čevlji)=

6) Armseye(armhole)=

Če bi dolg rokav obleka, naslednje velikost je tudi potrebno.

7)Bicep obseg(okoli na največjem del nadlakti)=

8)dolžina Rokav=

9)Zapestje obod=

5.Obleko dolžina:152 cm

Vse standardne dolgo obleko dolžina bodo o 152 cm, samo od ramen do tal,če imate drugo zahtevo, prosim stik z nami.

6.Plus Velikost Storitev

Velikost od NAS, 20W, da NAS 28W, če je potrebno, prosimo, conatct z nami.

Skoraj vsi izdelki se lahko vrnejo razen custom made tisti. Prosimo, da obleko popolnoma novo z original oznake in oznake na.Prosimo, kontaktirajte nas, preden ste poslali obleko nazaj!Mi vam bo dala vrne podrobnosti.Če ste se ravnokar vrnili obleko naslov na paket, ne moremo dobiti in povrnili. 1. Če boste našli obleko v napačne barve ali meritve, prosimo, pošljite nam jasne fotografije v 3 delovnih dni, odkar ste prejeli krilo.Ga lahko vrnete in vračilo kupnine ali sprememba krilo. 2. Če je očitno, kakovost problem z obleko, kot so velika umazanija, zdrobljen ali napake površine, prosimo, pošljite nam jasne fotografije v 3 delovnih dni, odkar ste prejeli krilo.Ga lahko vrnete in vračilo kupnine ali sprememba krilo. 3.Če ne gre za kakovost problem, bomo odbitka poštnina, ko smo povrnili. 4.Izdelek mora biti unworn in v prvotno stanje, tudi po tem, ko sem poskušal na fit in velikosti. 5.Izdelek ni Nadomestilo: Rabljena, Dišeče, Spreminjati ali brez prvotne blagovne Znamke&Etikete.

Lahko nam pošljete e-pošti, če imate vprašanja, naše storitve za stranke ekipa so na voljo, da pomaga vsa vaša vprašanja takoj, ko bomo dobili vaš e-mail.Prosimo, da naše podjetje informacij v stik datotek, obiščite naše spletno mesto, ko imate čas, ali potrebujete nove izdelke, boste našli lepe obleke, ki so prilagojene vašim trgu dobro.Tudi nam pošljete e-pošte, če želite, da bo vaš lastna konstrukcija, lahko naredimo obleke glede na kupčeve zahteve.Zavedamo se, da naročite obleko za posebne priložnosti, je pomembno podjetje, in naša politika glede odpovedi je bil ustvarjen s tem v mislih.Vendar pa je pomembno poudariti, da naše obleke so narejene, da bi, in ko je postopek ustvarjanja se je začelo materialov, ki jih ni mogoče ponovno uporabiti.Dobra novica je, da po dajanju vaše naročilo, je še vedno časa, da bi vaš um.Prosimo, obrnite se na naš preklica spodaj za podrobnosti: Naše Odpovedi Politike 1. Naročila prekličete v roku 24 ur za potrditev plačila bodo primerni za polno nadomestilo. 2. Naročila prekliče 1-3 dni po za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov in 50% cene za nakup izdelka. 3. Naročila odpovedana po 3 dni za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov. 4. Ko je naročilo že odpremljeno, ga ni več mogoče preklicati.Smo specializirano za oblikovanje in proizvodnjo zgornji razred poročno obleko, Poleg tega nudimo proizvodnje za veliko svetovno znanih poroko blagovno znamko podjetja,vključno poročna obleka,večerna obleka,maturantski ples obleke,obleke cocktail,party obleke in različne poročne oblek.Dobrodošli, da se posvetuje z razpravo.

Oznake: modra srebrna velik obroč, modra srebrna bracelwt, svetle nogavice naselitve, svetlo srajce po meri, modra silverfu ličila, kartica nalepke mavrica, svetle nogavice, copati, široka zapestnica ženske, modra superfly cleats

Številka Modela 222d
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Modni Element preprost
CUstom-Made Storitev Kontakt prodajalca za podrobnosti
Za Nosečnice No
Velikost US 2-US 28
Dekoracijo Pleat
Poročno Obleko Tkanine Čipke
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Slike Dejanske No
Nazaj Design Čipke
Ime ANA-LEPOTA
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Način dostave Ali standardna dostava,DHL, UPS, Aramex,Fedex,
Vlak Sodišče Vlak
Zgrajena v Modrc Da,
Silhueta Morska Deklica/Trobenta
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Barve Bela, Slonokoščena Šampanjec
Pasu Naravni
Rokav Slog Špagete Trakovi
Izrez Ljubica

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki