Dvoslojno Povratne Dežnik Leni Dežnik Anti-Splash Dvoslojno C Ročaj Brezplačno Nepremočljiva Naravnost Dežnik

w103573

€12.94

-3.44

€16.38

-21 %

Nov izdelek

Dvoslojno Povratne Dežnik Leni Dežnik Anti-Splash Dvoslojno C Ročaj Brezplačno Nepremočljiva Naravnost Dežnik

1、UV zaščita: ima dvojno plast tkanine, dobro UV odpornost, nič prepustnost svetlobe, tako da močni sončni svetlobi in uv žarki so proč od uporabnikov. 2、Windproof & odporna - To je najboljši veter dežnik, ki se lahko prenesejo veter s hitrostjo več kot 60 kilometrov na uro.Naše stilsko povratne dežniki so lahek, kompakten, prenosljiv, hitro sušenje in odporne proti koroziji.

3、najnovejše povratne design - naše lepe windbreaker je obratno mehanizem, ki omogoča, da zaprete dežnik od znotraj navzven, ko odprete vrata ali obiščete v avli brez kaplja dežja.To je pravi model, ki preprečuje, da bi v avtu ali na tla zmočil, vodenje je suha in čista.

4、Ergonomija se nahaja v možganih – si udobno, prostoročno odgovor na vaš telefon, ročaj nakupovalne torbe, dojenčke in celo zgrabi otroka za roko.Udobno c-ročaj omogoča potisnite čez svoje podlahti ali zapestja, tako da se lahko osredotočite na pomembnejše stvari.

5、Vrhunsko zmogljivost – ta ekskluzivni obrnjen dežnik s trajnost oblikovanje, vsestranskost in udobje.Naredili smo to dežnik iz visoko kakovostnih ogljikovih vlaken material, ki je trpežna in odporna proti koroziji.Dvojni dežnik pokrov je namenjen za zaščito pred UV žarki in drugi škodljivi sončni svetlobi.

Informacije O Izdelku:

Velikost: približno 79*5*5 cm/31.1*1.97*1.97 v

Teža: približno 600 g

Material: močan anti-brizganjem vpliv krpo

Prodajna točka: dvojno povratne dežnik

Oznake: dvojna plast dežnik, povratne dežnik windproof, moški dežnik, dolgo dežnik, dežnik windproof, anti dežnik, moški dežnik, invertnim dežnik, dvojno dežnik, kitajski dežnik

Nadzor Non-avtomatski Dežnik
Številka Modela Dvoslojno Povratne Dežnik
Material Drugo
izdelek Dežnik
Vrsta Dežniki
Funkcija Prevrnitvi
Velikost One Size
Plošča Materiala Čipke
Starostna Skupina Odrasli
Vzorec Dolgo-ročaj Dežnik

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki