Punch-brezplačno Avtomatsko Zložljivo črto oblačila Vrv za Sušenje Rack Balkon Oblačila Linije Ni Vrtanje Zahteva Za Gospodinjski Pripomoček

w104162

€17.34

-9.33

€26.67

-34 %

Nov izdelek

Punch-brezplačno Avtomatsko Zložljivo črto oblačila Vrv za Sušenje Rack Balkon Oblačila Linije Ni Vrtanje Zahteva Za Gospodinjski Pripomoček

Značilnosti: 1.Ne prebijanje, samo eno nalepko in enim klikom, namestitev traja le deset sekund, ne skrbite, ki nimajo udarec orodja, počakajte 72 ur pred uporabo.

2.Zavzema majhen prostor, se lahko namesti kjer koli, vlečenje in uporaba, kompaktna in ne zasedajo prostor, stretch prosto, majhno telo prihrani veliko prostora.

3.Samodejno zaklepanje in zaostrovanje design, free nadzor nad dolžino, brezplačno podaljšanje in krčenje vrv dolžine do 4.2 metrov.

4.To je močno nosilnosti in se lahko uporablja, da se posuši odeja.To lahko obremenitve do 40 kg.Velika prešite odeje lahko tudi enostavno suho.

5.34 veter-dokazilo visi luknje, omejeno sušenje luknje, veter ne bo premaknil, preprečuje oblačila iz bitja, ki jih je zbrala veter in ni popolnoma suho.

6.180°krat na steno, in dal pred zid, ko ni v uporabi, lepo in nevidno.

Specifikacija:

Tip:Punch-brezplačno Avtomatsko Zložljivo črto oblačila

Barva: Črna, Bela

Teža: 700 g

Material: ABS + TPU + aluminij zlitine

Velikost:19 * 10 * 5 cm

Pakiranje: Karton Embalaža

Vključno z:

Črto oblačila*1

Obvestilo:

1.Ker gre za ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo odstopanje.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barv projekta.

Oznake: for balcony rope, nevidno črto oblačila, krpo vrv, za lase prostem, za lase vrv, vrv za obešanje, balkon za lase, dryer for wall, balcony cloth hanger, obleke line zunanji zložljive

Poreklo CN(Izvora)
Material ABS

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki