JG-12 uhajanje štetje EDM digitalni detektor za preprečevanje korozije cevi premaz detektor

w104880

€419.30

Nov izdelek

I. Pregled: JG-12 ESD Detektor je poseben instrument za ugotavljanje kakovosti protikorozijska prevleka na kovinskih podlagah.Ta instrument se lahko uporablja za steklene obloge, stekla, jekla, epoksi smolo premogovega katrana, barve in gumijaste obloge z različnih debelin.Prevleka je preizkušena.Ko je premaz ima težave s kakovostjo, kot so luknjice, mehurčki in razpoke, bo instrument oddajajo svetla iskra, medtem ko je zvočni alarm.Z napredno načrtovanje ter stabilno in zanesljivo delovanje, to je instrumenta, ki se lahko široko uporablja v kemični, zemeljsko olje, gume, porcelan emajl, plinovod, za preprečevanje korozije in drugih industrijah.To je instrument, ki se uporabljajo za zaznavanje kakovosti kovinskih antikorozijski premazi.

Drugič, odkrivanje načelo: ESD detektor je skozi različne prevodno podlago anti-korozijska plast površine plus določen impulz visokim tlakom, kot je na primer zaradi tanke anti-korozijska plast, pušča kovinskih ali puščanje pinhole, ko utrip visok pritisk iskrilo in je nastala kot posledica okvare zračne reže.Hkrati utrip signal pošlje alarmni krog, tako da se oglasi alarm, s čimer bi dosegli namen testiranja anti-korozijska plast.

Tretjič, JG-12 EDM detektor tehnični parametri

1, za odkrivanje debelina: 0.05 ~ 10 mm

2, izhodni, visoko tlak: 0.5 kv ~ 30kv (zvezno nastavljiv stepless)

3, izhodna visoka napetost digitalni zaslon

4, undervoltage navedbo funkcije, zvočni, svetlobni alarm in uhajanja funkcija štetja

5, DC napajanje: 12V

6, gostiteljice prostornina: 250 × 210 × 90 mm

7, število pušča točk, največ pomnilnika do 99

8, digitalni touch gumbi, nepremočljiva, dustproof

Četrtič, tovarne konfiguracija: EDM gostiteljice 1, visoko-tlačne sonde 1, odkrivanje sonda krtačo 2, iz nerjavnega jekla detektor 1, varovalka 2, instrument zunanji embalaži, 1, instrument nahrbtnik 1, ozemljitev line 1, 1 charger, 1 navodilo za uporabo, garancijski list, 1 potrdilo vsak .

Oznake: 5 15v termostat, 4 žične slušalke, 5 2 5 kabel asus, 21. presnt doma, 5 2 5 ženskih matica, 5 2 zaporedje vžigov, 5 2016 primeru obroč, 21 mm objektiv runcam, 5 12 booster usb

DIY Dobave ELEKTRIČNI

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki