Novo
Brezplačna dostava za posebno obliko nosorogovo Prenos Template | Nosorogovo za trakovi razvedriti lok

Brezplačna dostava za posebno obliko nosorogovo Prenos Template | Nosorogovo za trakovi razvedriti lok

w106742

€30.10

-16.21

€46.31

-35 %

Nov izdelek

1.[Izdelka informaiton]

Visoka kakovost nosorogovo prenos toplote motivi

* Tovarniško neposredne prodaje.Za vse večjega naročila, smo ponujajo velik popust.Pls vas prosimo, da nas kontaktirate, za nižjo ceno.Brezplačna dostava za posebno obliko nosorogovo Prenos Template | Nosorogovo za trakovi razvedriti lok Pls opomba:

1.Če je barva je nekaj barve razlika,saj kažejo na računalniku je barvno razliko med acutal barve , je sprejemljivo, zato prosimo, da dobro razmislite, preden se odločite, da.

2.Velikost dovoljeno odstopanje +/-5 MM, je sprejemljiva, zato prosimo, da dobro razmislite, preden se odločite, da.

3.Če okrasnih preselil po tem, ko ste ga dobili,je sprejemljiva,saj se med transportom ,se lahko zgodi, da ta stvar,mi bo dal nekaj okrasnih za popravilo,zato prosimo, da dobro razmislite, preden se odločite, da.

2.[Naše prednosti]

*Najboljše cene iz tovarne;

*Visoka kakovost za vas;

*Hitra dostava in odziv;

*Lahko naredite vašo zahtevo;

*Vroče prodajo trg ZDA,velika britanija,ČEŠKA,Rusija,Avstralija,itd.;

3.[Zahtevek za okrasnih sprotni popravek motiv za prenos/okrasnih transfer]

4.[Navodila za uporabo okrasnih hotifix motiv za prenos/okrasnih prenos?]

5.[FAQ:]

Q: Kaj je vroče fix okrasnih in nosorogovo prenos?

A: Vroče fix okrasnih so okrasnih, ki so bili rezani z ravno hrbet in so toplota, ki se aktivira lepilo uporablja za njih, kar jim omogoča, da se pritisnili na tkanine.Nosorogovo prenos je skupina vroče fix okrasnih, ki so bili razporejeni v neke vrste načrt tako, da je lahko toplote pritisnili na tkanine.To je lahko navedeno kot "nosorogovo prenos toplote" "hot-fix prenos", "nosorogovo železa na prenos" ali "nosorogovo motiv".Q: Kakšna je razlika vroče fix nosorogovo in ravno nazaj nosorogovo?Izgledajo enako.

A: Ja, so videti enako, ampak razlika je: vroče fix nosorogovo je vroče taline na zadnji strani, je lahko zlikane na krpo, ravno nazaj nosorogovo nima vroče taline na hrbtu.

Q: Kako uporabiti nosorogovo prenos?

A:lahko uporablja z gospodinjstvo, iz železa ali toplotno pritisnite.Priporočamo uporabo toplote pritisnite, če želite uporabiti naše nosorogovo transferjev.To bo zagotovilo, da celo toplote in pritiska, ki se uporablja v celotni načrt.

Korak 1: Položite oblačilo na ravno površino.Ne uporabljajte oblazinjeni likalno desko.Za tanke oblačila kraj pritiskom krpo ali kos ravno kartonske znotraj oblačilo.

2. korak: Odstranite zaščito folijo in poskrbite, da so vsi kamni, ki so v mestu in brez kamnov, so spremenili med prevozom.Če kamni, so spremenili, uporabite pinceto, da ponovno položaj kamnov v pravo mesto.

Korak 3: Kraj lepljive strani papirja na oblačilo in prilagoditi pravilen položaj.Kritje papir za prenos s pritiskom na krpo ali Teflon Stanja.

4. korak: Uporabite toplote z znižanjem železa naravnost navzdol na prenos območje in potisnite za 10-20seconds brez pare.Poskrbite, da pokrivajo celotno prenos področju.NE PREMIKAJTE, ŽELEZA OKOLI!Težji materiali, kot so denim morda potrebovali več časa in lahkih tkanin manj časa.Če uporabljate toplote pritisnite ne več storiti tlak ali vas bo pustil tlaka znamke na oblačilo.Pritisnite za 15-20 sekund.

Temperatura za okrasnih je 150 celzija-170centigrade.Za rhinestuds in nailheads je 140centigrade-150centigrade.

5. korak: Odstranite nalepko iz krpo po hlajenju.

V: Kako dolgo bo moj okrasnih nazadnje?

A: Če se uporablja pravilno, kamni, bo trajalo življenje oblačilo.

Q: Kako sem pranje moj novi nosorogovo tee?

A: Ko se naša nosorogovo transferji so se uporablja pravilno, vaše nosorogovo oblačila lahko prenese normalno vsakdanje obrabe.Vendar pa priporočamo, da majica se obrnili od znotraj navzven in pralni oprati na običajne nastavitve.Bodisi visi, da se posuši ali sušilnih suh na nizko toploto.Prosim, ne suho čiščenje.

Q: Kaj pa, če vidim design mi je všeč, vendar želijo drugačne barve?

A: Mi imamo svoje nosorogovo opremo, tako da ni problem, samo pišite in nam sporočite model in barvo in bomo vas obvestili, preobrat in stroškov.

Q: Kako naj bi po meri nosorogovo prenos?

A: Samo pišite po meri nosorogovo prenos r e q u i r ements in bomo zagotavlja digitalno potrdilo o nosorogovo design, skupaj s ponudbo v roku 1 - 3 delovnih dni.

V: Kaj je vaša Minimalna količina za oblikovanje po meri?

A: oblikovanje po Meri nosorogovo prenos minimalna količina, ki je 50pcs na design.

Q: Kako o proizvajajo čas?

O: To je odvisno od posameznega predmeta.Na splošno gledano, 1-3 dni bo v redu, glede na vaše celotno naročilo.

Q: Kako dolg je vaš čas dostave?

O: To je odvisno od cilja.Običajno govorimo, 3-7 delovnih dni, bo v redu.

V: Kakšen je vaš način plačila?

A: sprejemamo PayPal.

Oznake: kristalno rhineston, nalepke strass, tla matrica, str, popravek, rhineston noge, kristalno sprotni popravek, kaligrafija matrica, vroče fix rhineston, šablono za nosorogovo

Velikost like the picture shows
Tehnika Vroče-Fix
Uporaba Čevlji
Barve kot na sliki
Okrasnih Tip Motiv Okrasnih
Po meri pozdravil
Material Crystal
Vrsta Izdelka Okrasnih
Material AAA razred
Slog flatback
Oblika KROG
Številka Modela W02

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki