5 V 1 Pohištva Podizač Prenosni Dvigovanje Težkih Naprave Pohištvo Gibljejo Naprave Mover Prevoza Nastavite za Domačo Rdeče Dela Shranjevanje Ločite

w106835

€15.36

-6.57

€21.93

-29 %

Nov izdelek

5 V 1 Gibljejo Naprave Prenosni Dvigovanje Težkih Naprave Pohištvo Premikanje Premikanje Naprave

5 V 1 Mover Prevoza Nastavite Mobilni Težkih Predmetov Ravnanje Orodje Za Gospodinjstvo Mobilni Napravi Dela Shranjevanje Ločite Ročno Orodje Set

5 V 1 Pohištva Podizač Prenosni Dvigovanje Težkih Naprave Pohištvo Gibljejo Naprave Mover Prevoza Nastavite za Domačo Rdeče Dela Shranjevanje Ločite Ročno Orodje Set(Rdeča)

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

V težkih pohištvo štiri kotu v pohištvo premika kolo, vsak korak, pod kolo ima 4 majhne kolesa, ki se gibljejo orodje, ki lahko nosi 150 kg, tako da lahko enostavno premikanje pohištva ali uteži.

Povzročitelj Prometne Sklop : Premik orodja za čiščenje ali premika, ni več potrebe, da se premaknete pohištvo skrbeti, pohištvo mobile krogu pomagate.

Družina je dobra pomoč, uporabnost je zelo velik,360-stopinjski preoblikovni in vrtljiv blazine ustreza pohištvo noge, naprave noge, da se držite varno.Super za zofe, knjižne police, mize, stole, postelje, klavir, pranje/za lase, hladilnik, itd.

težko pohištvo roller je zelo Enostaven za uporabo,dal podizač drsnikov pod pohištvo in ga dvignite(lahko dvigne vaše pohištvo za 2" visoka), nato pa pustite, 4 kos valjčkov v 4 corners.To lahko nosi 150 KG/330Lbs, tako da boste lahko preprosto premikanje pohištva ali težkih predmetov.

Opozorilo: morate, da odpravi pohištvo od tal 1/8 palca višina da naj pohištva podizač pod pohištvo in višina nog ne more biti višja kot 0,5 cm/3.3 cm, da se prepreči vaš funiture

nagibanje.Vsi uporabo rezultatov našo težko premika orodja, so različni.Če menite, da naš premikanja orodja so neprijetno in se ta ne uporablja po nakupu, prosimo, da zaprosijo za nas, za vračilo.

Specifikacije:

Področje uporabe: domov

Specifikacije: Pet-kos mobilne orodje

Barva: Črna,Modra,Rdeča,Rumena

Material: plastika + kovina

Velikost: približno 345 mm dolgo

Package vsebina:

1 x vzvod

4 x zaporna sklepov

Obvestilo:

1.Od velikosti zgoraj je merjena z roko, velikost dejanski element, prejmete lahko nekoliko razlikujejo od velikosti zgoraj.

2.Ne RetailPackage.

3. Zaradi nastavitve zaslona in pogoji osvetlitve, barv, lahko rahlo razlikujejo od navedenih fotografije.

Oznake: hub ključ, transporter za pohištvo, lak pladenj, valjčki za pohištvo, posnetek f, lifter za pohištvo, železo stružnica, premaknem, stružnica vevor, doma voziček

DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka BENGU
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki