PULUZ 20*20 cm 8 Mini Zložljiv Studio Razpršenih Mehko Polje, svetlobne plošče Z LED Svetlobo Črno Bela Fotografija Ozadje Foto Studio polje

w10769

€10.26

-1.81

€12.07

-14 %

Nov izdelek

Značilnosti

1. Na fotografiji je polje svetlobe je namenjen za majhne predmete iz fotografskih navdušencev, crafters, umetniki, etsy prodajalce in druge online prodajalci, strokovnjaki in izdelka, oglaševanje strank.

2. Primerjalni studio omogoča hitro in enostavno fotografiranje majhnih izdelkov, kot so nakit, pribor, igrače, ure, pripomočke in druge elemente.

3. Sestavite svoj fotografski studio kjerkoli v nekaj minutah, boste lahko razvila ta LED svetlobne plošče studio in jo postavite na vse površine, da bi dobili popoln prizorišče za majhne izdelke podjetja fotografija, fotografiranje izdelkov.

4. Prenosna zložljiva konstrukcij, bolj udobno namestiti in izvajanje, vgrajen led luči, ki zagotavljajo povprečno svetlobo in preprečuje sence in odseve, ki prihajajo v vaše fotografije.

5. S 6 okolij in gradnjo, v svetlobo in kabel USB (, da se pripravite usb polnilnik za napajanje it.).

6. Napajanje: 5V, 1A (Ne podpirajo USB izhodna napetost več kot 5V, kot so Hitro Polnjenje).

Package Seznamov ( 1LED Plošča )

1. 1 x Glavni Studio Polje(z 1 LED Plošče, 20 Led v vsaki Plošči)

2. 1 x Mehko Vrečko

3. 6 x kulise

4.1 x Micro USB Kabel

Package Seznamov ( 2 LED Plošče)

1. 1 x Glavni Studio Polje(z 2 LED Plošče, 20 Led v vsaki Plošči)

2. 1 x Mehko Vrečko

3. 6 x kulise

4.2 v 1 Micro USB Kabel

Splošni Material PVC QLED Količina 20pcs Lumen 550LM Barvno Temperaturo 6000-6500K Napajanje 5V Napajanje Za 3,5 W Velikost 24*23*22 cm (Raztegnjeno); 23*23*1.5 cm (Krat) Teža 191g

1LED Plošča

2LED Plošče

1. Mi ladja v www.vina-babic.si' naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v www.vina-babic.si račun se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali. 2. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, brezplačno pošiljanje, je lahko samo sledi na Kitajskem, vendar ne podrobno sledenje podatkov v vaši državi.Če želite registrirane način dostave, prosimo, izberite China Post Air Mail ali www.vina-babic.si Standardne Dostave, ki stane okoli 2 evra. 3. Običajno bo ladja, da jih v roku 3 delovnih dni po plačilu je potrdil www.vina-babic.si. 4. Če niste prejeli vaše naročilo v času dostave ali če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.Bomo odgovori, da vam v enem delovnem dnevu. 5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Ti stroški niso vključeni v izdelek, ceno in stroške pomorskega prometa.

Oznake: stropni difuzor light, foto šotor, polje, foto studio, led foto okvir, photobox, disk reflektor, komplet foto studio, majhen reflektor, haikyu set, socet set

Paket Da,
Številka Modela PU5021
Blagovna Znamka PULUZ

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki