20PCS 22-palčni 4D Aluminijasto Folijo Balone z Gradient Disco Baloni za Ples, Rojstni dan, Poroko Baby Tuš Stranka Dekoracijo

w107890

€15.80

-8.52

€24.32

-35 %

Nov izdelek

Značilnost: 1、Zanesljiv Material: Te nove disco baloni so izdelani iz visoko kakovostne aluminijaste folije, ki je stabilen in vzdržljiv, enostaven za deflacijo, ni enostavno, da se razpoči nenadoma, in se lahko uporabijo večkrat.

2、samotesnilne Funkcija: Po širijo, aluminijasto folijo balon lahko zaprti sama po sebi brez dodatne operacije.To je lahko v pomoč zrak ali helij, se lahko ponovno uporabi in je enostaven za uporabo.

3、Praktične za Uporabo: Vsako disco balon ukrepov približno 22 cm, potem ko je napihnjena.Svoje velikosti, ki omogoča enostavno pridržite, delujejo, in pritegne pozornost in naklonjenost.

4、Pogosto Uporabljajo: Baloni so bogata in zanimiva, se lahko uporablja za Božič, poroke, praznovanje obletnice, faza, disco, obletnico, baby tuš osebe, rojstni dan ozadja in vseh drugih priložnostih, ki jih dekoracijo.

5、Široko uporabna: Te nove in zabavno disco krogla baloni so primerni za okrasitev 70-ih strank, disco dance stranke ali tematske zabave, tako da boste lahko uživali ali zamudite te nepozabne dni v preteklosti.

Specifikacija: Ime: 4D Aluminija Film Balon

Barva: rose, vijolična, barvna

Material: aluminij film

Teža: okoli 280 g (20PCS)

Velikost: približno 22 cm

Opomba: Latex baloni bi izogibajte se ostrih predmetov, umazana tla, neposredni sončni svetlobi in visokim iztisniti čim več, da poškoduje ali poči žogo.

Seznam Vsebine:

1*Paket 20PCS 4D Baloni

Oznake: človek zip, brezplačno disco, Floya, barva disco, čoln decal, disco disk, xmax 300 crash stražar, papir disco, plakat disco, ženska disco

Nastavite Vrsto Da,
Številka Modela baloni
Material Aluminijaste Folije
Razvrstitev Ballon
Vrsta Debelo No
dropship Da,
Število Kosov Drugo
Priložnosti Poročni & Posla
Oblika Slog KROG

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki