Trdna, Čista Tajska Srebrni Planinski Orel Mens Hlačnice Bangle Zapestnica Top Moda Indijski Stil Ročno Sterling Srebro 925 Moški Nakit

w108572

€57.43

-6.38

€63.81

-9 %

Nov izdelek

Material :

100% resnična sterling srebro 925 Velikost

Band široko - 13mm

Notranja širina - 62 cm

Vgradnjo zapestje velikost - 15 cm ~ 19 cm

Teža - o 25.4 gramov Značilnosti :

100% resnična sterling srebro 925, ročno izdelane srebrne 925 nakit.

Vsak element je unque, ročno izdelane v višji obrti.Vintage Indijski stil, portret strog nacionalni značilnosti Indijsko kulturo, ki je tekla na tisoče yesrs v reki kulture, izključuje posebno navdušenje in svobode!

Obvestilo : Visoko vrednost izdelkov, če so kakršne koli težave, pls stik z nami prvič pred naročilom.

Elegantno paket

Pošiljke: 1. Običajno pošljemo brezplačno prek China Post Register Air Mail, da večina državi, brezplačno Epacket v ZDA .Če potrebujete hitro pošiljko, se lahko odločite za pošiljko methord ko oddati naročila.Za naročila nad USD300, pošljemo brezplačno brezplačno prek EMS ali DHL.Ali morate plačati express stroške sami.

2. Bomo poskrbeli pošiljke za naročilo, ko sklad je bil preveriti.Zato, ker ga potrebujejo nekaj časa za tranzit in procesa na post mesto, običajno številko za sledenje bo naložen v 2~3 dni.

3. Ne moremo zagotoviti dostave v času, na način, zaradi razlik v carinski obračun krat v različnih državah, ki lahko vpliva, kako hitro so vaši proizvodi, ki se pregledujejo.

4. Potrudili se bomo, da razglasi nižje vrednosti(primer: $6 kot darila) na paket, da bi se izognili možni meri davek na vas.Nismo pa resposible za te morebitne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi, pls, upoštevajte to.

5. Ne bomo povračilo poštnine za zavrnjene pošiljke.Vrne: 1. Delamo v naši moči, da ponujajo vsaka stranka najboljšo storitev.

2. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente, ki v roku 3 dni po prejemu, na pogoj, da elemente, ki so v prvotno stanje.

3. Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, kupci bodo odgovorni za tako škodo ali izgubo, in mi ne bo dal polno nadomestilo.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Pls pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije, in potrudili se bomo, da rešujejo probleme in vam z našo najboljšo storitev.Najlepša hvala!

Oznake: nakit viking, zapestnica vike, bangl, zapestnica za moške, zapestnica skyrim, zapestnica volk, zapestnica moški, zapestnica srebrno viking, zapestnica, skyrim

teža About 25.4 grams
Priporoča Širina 13mm
Nastavitev Vrste Napetosti, Ki Gori
Slog Etnični
Kovine Tipa NOBEN
Kovinski materia Trdna sterling srebro 925
Obliko\vzorec Živali
Spol MOŠKI
Zapestnice Tip Bangles
Fine ali Moda Moda
Številka Modela CX0666
Prevleka Zlato barvo
Paket Opp vrečko + Elegantni darilni škatli + torbica + srebro čistilec
Velikost Medium, fits for wrist 15cm ~ 19cm
Poreklo CN(Izvora)
Notranji široko 62mm

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki