Novo
Majhen, Lepo Prase Bell Čare Obesek Nakit, Pribor Fit Festival Počitnice Dekoracijo

Majhen, Lepo Prase Bell Čare Obesek Nakit, Pribor Fit Festival Počitnice Dekoracijo

w108860

€16.00

Nov izdelek

Lepe Risanke Zvonovi Živali Kovinski Zvonec Darilo Iskanju čarobne gumbe Obeski 50pcs/veliko

Opis:

Velikost: Cca 23x16x13mm (1 cm=0.394-palčni)

Kovine:Baker

Vključujejo pakete:50pcs

Plačilo:

1. Načini plačila karticami : www.vina-babic.si Plačilo.

2. Plačilo mora biti plačan v roku 7 delovnih dni od dražbe zapiranje.

3. Bomo ladja vaše www.vina-babic.si naslov.Prosimo, poskrbite, da bo vaš www.vina-babic.si naslov je pravilna, preden boste plačali.

4. Morebitne uvozne dajatve so davki, ki niso vključene v postavko cena in stroški poštnine, ki se morda pojavijo v ciljnih državah in bi morala biti plača kupec.Prosimo, preverite pri carinskem uradu v ciljne države, da preverite, ali mora plačati vse dajatve in davki, preden se odločite za nakup.

Dostava Pogoji:

1. Bomo ladja vaše naročil v roku 1-2 delovnih dni po plačilu prišel

2. Postavka odpremljeno iz Kitajske Post Letalom, Običajno,da bodo prišli v 15 do 25 dni.Čas dostave je odvisen od cilja,lokalni pošti, carinskih in tako naprej.Včasih to lahko traja do 35 dni.

3. Če ste v državah ali na območjih brez letalom storitev bomo poskušali pošiljanje paketov za vas, ki jih express, če ste pripravljeni plačati dodatne stroške

4.Celotno naročilo vrednost dosega več kot 200USD, bomo ladja vaše predmete, ki jih express, kot so EMS, DHL, itd, hitro dostave v 4-8 dni.

5. Oglasi z odpremo in ravnanje polnjenje: za polnjenje zajema mailing, pakiranje, skladiščnih in distribucijskih stroškov, ne samo poštnina

Napovedi:

1.Kupec, bi pričakovali, da plača vsak znesek, ki bremeni, ki jih je vlada ponudnik, ki je državo; to vključuje, vendar ni omejeno na dolžnost & davek

2.Ladijski promet in manipulativni stroški so nevračljive.

3.Če ne boste prejeli izdelek po 45 dni,nas prosimo kontaktirajte, bomo povračilo ali bi zamenjava glede na naše razpoložljivih zalog.

Povratne informacije:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Pišite Nam:

Smo močno vrednost vašega podjetja.Če nič o tem poslu ni izpolnil vaših pričakovanj, prosimo, obrnite na nas in nam da priložnost, da bi bilo prav.

HVALA ZA VIDETI IN SREČNO PONUDBE!

Oznake: ključ prašičev, šparovček srebrna, zapestnica prašičev, obesek prašičev, prašiča, silver, noge prašičev, ptica čar pandora, čar pandora prašičev, pandora prašičev, nosi čar pandora

Pogoj
Čare Tip Živali
Blagovna Znamka Swishsugar
Kovine Tipa Baker
Postavka Vrsta Čare
Slog Trendy
Fine ali Moda Moda
Material Kovine
Številka Modela BLD1814

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki