DIRIDA S-2003 Ustno nego za ponovno Polnjenje Ščetko Sonic Nepremočljiva Električna zobna ščetka Ultrazvočno Globoko Čiščenje Zob

w109437

€42.39

Nov izdelek

DIRIDA S2003

Sonic Električna zobna ščetka 5 Načini Čiščenja Motnega Ročaj IPX7 Nepremočljiva

DIRIDA ščetko sonic

Sonic Globinsko Čiščenje Zobne Plaketo Očisti 7 X Boljša Kot Ročna Zobna Ščetka Zagotoviti Temeljito Čistilna Akcija

Ščetkanje Opomnik

2 Min Auto-timer In 30-ih Interval Time Pomaga, Da Ščetko Dovolj Časa In Vsak Kvadrant Zobe.

DuPont Ščetinami

DuPont Ščetinami končnega zaokroževanja Skrbi za vaše dlesni in zobe

Sonic Čista Tehnologija

Drobne pene vpliv pretoka vode nežno Vibriranje, da skrb za dlesni

35000 VPM/min

Magnetnega lebdenja ultrazvočni motor 230 GF.cm Močan Izhod

USB Polnilne Električna zobna ščetka

Varnost in Priročno 30 Dni Stati-po Času, •Power Bank •USB Adapter •Računalnik USB •Avto Polnilec

5 Načini Čiščenja, Čiščenje, Osvežitev, Bela, Gum Care, Sensitive

•Čiščenje: Splošno Očisti Vaše Zobe •Bela Svetlo In poljski Bele Zobe •Občutljivih:Za Nežno Krtačo za Občutljive Zobe In Dlesni •Gum Care: Masaža Dlesni •Refresh: Čista Usta Pena •LED Indikator napolnjenosti Baterije .

Humanized Izdelani

Motnega Ročaj Non-slip, Ko je Polnjenje Motnega Ročaj Non-slip, ko je polnjenje

Naš Izdelek Je 20 Življenje

1,2 M Drop Test 20-Krat Brez Vplivajo Značilnosti Izdelka Lahko Še Vedno Uporabljate Kot Običajno.

IPX7 Nepremočljiva

Wholebody stroj

100% Več Plošč In Odstranjevanje Madežev 7 Dni Za Čistejše In Bolj Zdrave Zobe 14 Dni Za Izboljšano Dlesni In Ustno Zdravje Zobozdravnik Priporočamo: Zamenjajte Brushhead 3 Mesecev, Da Se Zagotovi Najboljši Učinek Čiščenja.

Certifikat

Svetovne prodaje zemljevid

.

Poprodajne storitve

Servisni Center: 1. Naš delovni čas:Pekingu čas:9:30-7:00,Drugi času lahko dobite jih na spletu sporočilo ali e-pošto.Bomo odgovoriti v roku 12 ur. 2. Prosimo, izpolnite svojo pravilno ZIP, ko vas da plačilo.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 3. Ruske kupce prosimo, da navedete svoje polno slovensko ime(tri besede).To je zelo pomembno. 4. Prosimo, da poskrbite, vaš pravi naslov, vključno z vaše stanovanje Št.Ulica,mesto,Regija,država in telefonska Št.O pakiranja: 1. Vsi paketi so v standardno pakiranje. 2. Bomo skrbno preverite vaše naročilo in paket poskrbite, da vse, kar je v dobrem položaju pred dostava. 3. Paketi morda nekoliko poškodovan med dolgo časa prevoza, vendar bo ne vplivajo blaga. 4. Če želite izdelek prefekt pakirana ali katero koli zahteva.Prosim, pustite masaža nam in bomo ravnali z njim.O ladijski: 1. Vam bomo poslali na naročila v roku 2 delovnih dni. 2. Kot veste, je čas dostave je odvisen od ladjar,zrak vrstice po meri in lokalni pošti.Tako ne moremo nadzorovati, to pa smo lahko obrnete ladjar za pomoč. 3. Če pošiljke ni prispelo v predvidenem roku, prosimo, poskusite, da nas kontaktirate za pomoč.Bomo spremljali in vam pomagali ga potrdite.Politika Vračanja: 1. Če niste zadovoljni s točko, ko jo prejeli.Vljudno prosim, obrnite na nas, preden boste vrnili.Ga lahko vrnete v roku 7 dni.Vse vrne element, ki mora biti originalni embalaži in morate zagotoviti nas, predmet z vse originalne komponente in pribor. 2. Če je predmet, ki je poškodovan med transportom ali ne morete uporabljati.Vljudno prosim, da nas kontaktirate za pomoč.Po tem, ko smo ga potrdite, tako da je ne poškoduje človek namerno poškoduje,se bomo vrnili vaš denar ali dobave novega za vas.O povratnih informacij: 1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so zelo koristne za nas.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmet in storitve.Hvala za podporo. 2. Če imate kakršen koli predlog za naše storitve in predmete, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti problem in zagotoviti najboljše storitve.

Oznake: im električna zobna ščetka, oclean x, električna zobna ščetka, baterija xr210, dojenčka zobna ščetka set, električna zobna ščetka orale b, brush zobe timer, električni čistilec, jež sonic, dr. pero

Polnjenje Polnjenje prek kabla USB
Materiali ABS+PC
Velikost Sonic electric toothbrush
Količina 1000
Material ABS+PC
Postavka Vrsta električna zobna ščetka
Učinkovita in okolju prijazna Učinkovito odstrani zobne ploščica
Frekvenco vibracije 31000~35000 krat/min
Blagovna Znamka DIRIDA
Način 5 načinu čiščenja
Blago Certifikat Kakovosti GS
Smart Čas 2 Minut Smart Timer
Vrsta Acoustic Wave
Nepremočljiva Razred IPX7
Anti-jesen 20 padec testi
Številka Modela S2003
Uporaba čas lahko uporabljate 30days/ polnjenje na
ustno nego Odstranite približno 98% ploščica
Ščetkanje DuPont nylon ščetinami
Starostna Skupina Odrasli

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki