Novo
Srednjeveški Vitezi Evropi črtna Risba Uho Visijo Srebro Spusti Uhan Nakit Ženska

Srednjeveški Vitezi Evropi črtna Risba Uho Visijo Srebro Spusti Uhan Nakit Ženska

w110250

€15.15

Nov izdelek

Velikost: Disk premer: 2 cm / 0.8 palčni;

Hook dolžina: 3.3 cm / 1.3 palčni

Razvrstitev: Lok uhan

Značilnost: - Kadi so narejene iz močne kovine, zlitine, ne bo flex.Lep retro slogu pladnji Svinca, niklja in kadmija-brezplačno.

- Ključ ogrlica je dobro darilo izraziti, da ste vedno tam za njo.Začetni ogrlico bo odličen pripomoček in kompliment koli slog in priložnosti.

- Tako eleganten so ti uhani, da vsakdo, moški ali ženska, lahko jih nosite z zaupanjem, ne glede na priložnost.Prav tako kot nalašč za ljudi vseh starosti, različnih pomenih slog in široko paleto želje.

Material: Kovina

Package Količina: Lok earringÃ-2

Ključne Besede: Žrebec,Arhitektura,Uhan,Umetnosti,Nakita,Skice,Dekoracijo,Italija,Srebro,Pisa,Darilo,Kovinski,Bow

DIYthinker želi, da bi vsakdo idej v realnost.Nudimo največjo izbiro izdelkov za vas, kot 3C, keramične skodelice in sklede , stenske dekoracije, avto perifernih naprav ali pribor za oblačila.Boste lahko enostavno našli različne proizvode, ki imajo posebne slike design v DIYthinker.Poleg ready-made izdelkov, ki jih lahko prilagodite tudi izdelki s svojim odličnih idej v DIYthinker.Če ste prišli do nobenih zanimivih idej, vas prosimo, da nas kontaktirate in začeti vaš design.Mi smo pripravljeni, da bi vam visoko kakovostne proizvode, prefekt nakupovalno izkušnjo in edinstven način življenja.

Oznake: dark knight vrvica za opaljivanje tega, batman uhani visijo, temno uhani anime, vampire knight uhan, hit prstan uhani, prsi uhani, prstani, mini uhan vitez, dark knight slušalke, temno spatica uhani, uhani vitez

Slog Klasična
Številka Modela sku08730627b8515616f33
Kovine Tipa NERJAVEČE JEKLO
Spol ŽENSKE
Material Kovine
Obliko\vzorec PRAVLJICE
Razvrstitev Lok uhan

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki