2/VELIKO Luč Disco 1W/ 2W Lasersko Svetlobo rdeča zelena modra Lasersko napravo Lučka Vzorci Učinek Zvoka Aktivni Fazi Svetlobnih učinkov,

w11030

€563.98

Nov izdelek

2/VELIKO Luč Disco 1W/ 2W Lasersko Svetlobo rdeča zelena modra Lasersko napravo Lučka Vzorci Učinek Zvoka Aktivni Fazi Svetlobnih učinkov,

1. Zaporedna številka: O-L10B 2. Nazivna napetost: 50~60Hz 3. Nazivna moč: 50 W 4. Laser power: RGB 1W/2W 5. Rdeč laser:650nm 350mw 6. Zeleni laser:532nm 150mw 7. Modri laser:450nm 500mw 8. Laser vzorec: 128 laser amimation in geometrijske vzorce 9. Optično branje galvanometer sistem: 20kpps 10. Skeniranje kota:plus ali minus 20degrees 11. Način nadzora: DMX512,zvočno aktivno,auto-run 12. DMX kanali: 24CH 13. Hlajenje: prisilno hlajenje sistemski ventilator 14. Delovno okolje: Notranja

Plug

Mi bomo poslali različnimi vtiči po različnih državah.Če potrebujete druge vrste svečke, prosimo, sporočite nam, hvala.

Plačilo

1. Sprejemamo Alipay(DEPOZITNI),Paypal,Western Union,T/T plačilo. 2. Plačilo throung DEPOZITNI mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Dostava

Bomo izbrati najboljši način, da dostava po različnih državah.Če želite določiti način dostave ali ne sprejemamo vse vrste prevozov način, prosimo, sporočite nam, hvala.Če boste potrebovali, da se blago, zelo kmalu, prosimo, izberite ladje, ki jih DHL.

Naše Blagovne Znamke

OSITAMAX pripada stari tovarni, ki ima več kot 13 let zgodovine in 10 let izvoza izkušnje.Ta blagovna znamka je več namenska, za napajanje preprosto, vendar visoko učinkovitost izdelkov za zabavo področju,, kot so disko, bar, nočni klub,poroka dogodek in notranje stranke.Tudi če še niste seznanjeni z stopnji luči, lahko dobite začelo se je enostavno.Seveda, če ste profesionalni DJ ali osvetlitev fant, boste odkrili več neskončno možnosti na naših izdelkov.Pričakujemo, da se nam pridružite razbrati exiciting razsvetljavo svetu skupaj!

Certifikati

Pogosta VPRAŠANJA

Q:Ali je vtič in napetost luči so skladni z običajno uporabo moji državi, standarde?A:v Bistvu,vam bo opremljen plug in napetosti v skladu s standardi električne naprave v vaši državi.Na primer, EU Vtič, NAS vtič, AU plug, UK Plug itd.Q:Lahko smo prilagodili Logotip?A:Ja, smo dejansko storili OEM storitev za več kot 5 let.Za več pogojev, OEM storitev, se, prosimo, obrnite na nas kadarkoli!0 Q:Kaj pa, če sem zadovoljna z izdelkom?A:zagotavljamo vam, da boste 100% zadovoljni s kakovostjo naših izdelkov.Če ste nezadovoljni z njim, prosim, obrnite na našo Customer Service, bodo z veseljem pomagali!Ko se obrnete na našo pomoč Strankam, prosimo, navedite številko naročila, kratek opis in fotografija težave, tako da smo lahko storite prizadevanja za reševanje in poskusite izboljšati samega sebe.Q:Lahko dobim popravilo garancija?A:Ja, OSITAMAX zagotavljajo enoletno garancijo na izdelke.Za podrobnejše garancija politike, prosimo, obrnite na našo Customer Service.

Naše Storitve

Stik z nami Za več informacij: izdelek video, FOB cena, OEM naročila itd, prosimo, obrnite na nas.O tem, da dogovoru Vsi predmeti, ki bodo poslani v 2-6 delovnih dni po plačilu končano.O dostava in dobavni rok 1. Da bi se izognili dostave zamude, vas prosimo, da preverite, ali je vaš naslov za dostavo in kontaktna telefonska/mobilna številka pravilna. 2. Včasih bomo upoštevali ciljne politike, dostava izkušnje in izbrati primerna express za vas, namesto platformo prikaže tisti. 3. Med prazniki ali promocija dobe, se dobavni rok lahko odloži in presega platformo prikaže predvideni čas dostave.Vljudno prosim razumeti, da je in kraj, da bi v času.Uvoznih dajatev & Remote doplačila Vse carine namembni plača kupec.Za naslove samoti, ladjarske družbe so politiki polnjenje dodatno pristojbino.Prosimo, upoštevajte, da se bomo o tem obvesti stranke za plačilo te dodatne pristojbine ali ne pošlji.Preklic naročila Prosimo, izberite ustrezen razlog, pred preklicem: "ne želim, da bi v tem vrstnem redu." ali "drugih razlogov.".To nam bo pomagal, da hitro pregleda vašo zahtevo, potem boste dobili plačilo nazaj prej.Vrne in Izmenjave Politike Če prejeti izdelki niso zadovoljni, za nekaj razlogov, prosimo, obrnite na nas s 7 dni.Vedno bomo potrudili, da rešitev za vas!

Mi ne bo pustil na cedilu, če se odločite za nas.

- Smo specializirano za razsvetljavo za 12 let , vsi naši proizvod z oznako CE in RHOS odobren , in vsak element, ki bo strogo testirani pred poslana. - Garancija čas 1 leto , naše strokovno pomoč strankam je na voljo od 9-24pm od ponedeljka do nedelje.Vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Najlepša hvala za brskanje po naših izdelkov, so dobrodošli, da obiščete naš razstavni prostor.

Oznake: zeleni laser disco, modri laser, 445nm laser, 1w laserski kazalec, laser žogo disco, laser rgb, laser show, dj laser, 1w laser, 2w laser

DMX channels 24ch
laser power RGB 1W/ 2w
Hlajenje prisilno hlajenje sistemski ventilator
Delovno okolje V zaprtih prostorih
Moč 1W/2
Blagovna Znamka OSITAMAX
Ime Modela 1w/2w lasersko svetlobo z animacijo vzorci
Applicaiotn fazi,stranka,show,disco,dj,poroka,nočni klub,božič,koncert,itd...
Številka Modela O-L10B
Laser Vzorec 128 laser amimation in geometrijske vzorce
rdeč laser 650nm 350mw
Napetost 90-240V
Priložnosti Strokovno Fazi & DJ
Skeniranje kota plus ali minus 20degrees
Zeleni laser 532nm 150mw
Slog DMX Stopnji Svetlobe
modri laser 450nm 500mw
Postavka Vrsta Razsvetljavo Učinek
Optično branje galvanometer sistem 20Kpps
Način Za Nadzor Bliskavice DMX512,zvočno aktivno,auto-run
Ime Disco Luči 1W/ 2W Lasersko Svetlobo rdeča zelena modra Lasersko napravo Lučka

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki