Novo
Original 10.2

Original 10.2" - Palčni LCD-Zaslon za Innolux AT102TN03 V. 9 TFT GPS Zaslon Brez TouchScreen Brezplačna Dostava

w111478

€70.85

-12.5

€83.35

-14 %

Nov izdelek

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne uarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: 10 zaslon, 9-palčni lcd, 9-palčni lcd-zaslon, tcon, dh 0926a1, avto lcd zaslon, 8 zaslon, lcd zaslon, auto zaslon, innolux

Blagovna Znamka skylarpu
QC Test enega po Enega Pred Odpremo
Pin 30pin
Tovarniško Ceno Kontaktirajte Nas Za Tovarniško Ceno(Min Naročilo 10 kos)
Videz velikost 235*145.8 MM
Razmerje med širino in višino 15
Številka Modela AT102TN03 V. 9
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Vrsta Izdelka Tablični računalnik LCD
(Vhodni Tok) 4/25/0.3/0.2 mA (ICC/IAVDD/IGH/IGL)
Velikost Zaslona 7-Palčni
Ločljivost 800*480 WVGA
(Pixel Pitch) 0.0925*0.2760 mm
Velikost 10.2''inch
Vrsta Zaslona Odpornost Na Zaslonu
(Aktivno Območje) 222.0*132.48 mm
Poreklo CN(Izvora)
(Drive-zaslon napetost) 3.3/9.2/16/-7V (VCC/AVDD/AVDD/VGL)
(Območje Prikaza) 225.3*135.7 mm

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki