Večnamenska Zložljiva Prtljažniku Avtomobila Shranjevanje Organizator s Pokrovom - Prenosni Avto Škatla za Shranjevanje Bin SUV Van Tovora se Prevoznik Caddy

w11261

€47.05

-11.04

€58.09

-19 %

Nov izdelek

Večnamenska Zložljiva Prtljažniku Avtomobila Shranjevanje Organizator s Pokrovom - Prenosni Avto Škatla za Shranjevanje Bin SUV Van Tovora se Prevoznik Caddy

Značilnosti:

1.Primerjava z navadnim avtomobilom organizator, usnje tisti, ki je bolj močnejša in elegantno.In to bo lažje, jasno, samo obrišite z mokro dishcloth, ko je dobil umazanijo ali mokro.

2.Preproste zasnove,z Veliko kapaciteto.Kot nalašč za razvrščanje živil, športne opreme, čistilni material, kompleti prve pomoči,plaža material, opremo za kampiranje in še več.Stranski žep enostaven dostop holding "inventarja" ali reševalne opreme.

3.To je multifunkcijski vsebnik prtljažniku avtomobila organizator, jo lahko uporabite kjerkoli , na primer, jih lahko uporabite v vašem SUV, Prtljažnik, prav tako lahko uporabite jih za družino shranjevanje doma.Tudi se lahko uporablja kot stol, ko v na prostem.

4.Ta avto organizator je zasnovan z odstranljivo delilnik kosov in je enostaven za namestitev.Je prišel z odstranljiv pokrov, ki je načrta za nekatere uporabnik lahko kar nekaj, ki višje kot organizator površino,tako da jih lahko odstranite pokrovček.

Specifikacija:

Material: PU

Pakiranje Vsebuje:

1x Shranjevanje Organizator

O nakupu izdelka nasveti :

1.Prosimo, preverite velikost in barvo pred nakupom.

2.Kromatične aberacije: Vsi izdelki so sprejeti v naravi.Zaradi svetlobe, svetlost in nastavitev zaslona, izdelka, slike prikazujejo različne stopnje kromatične aberacije na različnih zaslonih, ki so normalen pojav.

Oznake: avto suv igrače fantje, brezplačno led suv, suv pokrov, polje vrečko suv, vijolična plastični predali, mercedes polje suv, suv led luči, polje 25 predali, suv shranjevanje predali 4runner, avto 14 predali

Vrsta Prtljažnik Polje / Vrečko
Blagovna Znamka AUMOHALL

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki