Sportbike Plošče za Yamaha YZF1000 2016 ABS Plastike Vbrizgavanje Zajema R1 Motocikel 15 16 Fairings Črno Modra Body Kit Trup

w112962

€426.02

Nov izdelek

Postavka Opis

- Primerno za: Yamaha YZF1000 R1 2015 2016 Sportbike

- Barva: Poprodajnem dirke po meri naslikal

- Pogoj: 100% Čisto Nov poprodajnem non-OEM dele in luknje, ki so pre-izvrtane

- Materiali: Visoko Kakovostne ABS Plastike

- Oblikovanje: Injiciranje

- Kosov: 21 Kosov

- Namestitev: Zelo priporočamo, da jih namesti strokovni * Opomba: Če ne morete najti sliko shemo, ki jo želite dodati v naši trgovini, nas prosimo kontaktirajte, mi vam lahko prilagodite vse modele, ki so vam všeč.

* Ta celoten poprodajnem fairings set je izdelan tako, poprodajnem deli, z visoko kakovostne ABS plastike in poprodajnem po meri dirke naslikal.

* Prosim, NE mešaj nas z drugimi prodajalci, ker bodo imeli veliko opremljanja problem!!

Dejanske Slike

Dostava

- Naročil bi se pošiljajo ven po približno 7-10 delovnih dni za plačilo očiščeno datum.Backorder postavka bodo obveščeni po elektronski pošti.

- Fairings so temeljito pregledati pred pakiranje in dostava

- Element, ki bodo dobavljeni EMS (7-10 delovnih dni) ali Kitajska Post Zraka Parceli (10-15 delovnih dni) za večino držav.

- Element bo razglašen kot "Plastični Kalup" in vrednost na $100USD za ladijski promet namen je le.Mi NE bo odgovoren za po meri ali dajatve, uvozne dajatve, če se je to zgodilo .

- Če naslov ni pravilen, vas prosimo, da to pravilna, preden boste plačali.Netočne naslov bo povzročilo pošta izgubil.Zahtevki za povračilo, ne bodo sprejete v tem primeru.

- Številko za sledenje bo zagotovljena, ko je prihajajo ven.

Politika Vračanja

- Za vračilo Ne bo obnavljanje pristojbin , ladijski promet in predaja pristojbine niso vključene.

- Nepravilna ali pomanjkljiva postavka: Brez dodatnih stroškov , bomo jih zamenjajte vrniti in plačati stroškov prevoza.

- Bomo povračilo standard tleh ladijski promet stopnje samo.

- Element, ki mora biti vrnitev v mint stanju in originalni embalaži in dodatke, nikoli ni nameščen ali montirano.Ne bomo sprejeli vrne po 10 dni za dostavo.

- Če imate kakršno koli vprašanje o elementu, preden postavite ali nalog po tem, ko ste dobili točke, prosim, kontaktirajte me, kadar koli, bom odgovor vaš e-poštni čim prej!

Povratne informacije

- 100% Pozitivnih povratnih informacij, vaš truely povratne informacije so za nas zelo pomembno.Kupec bo prejel $5.00 USD na zaslon strel pozitivne povratne informacije.

Vesel Nakup!!

Oznake: iskra telefoni nz, plumin kovinski, rokoko umetnosti modra, pvc cev 6 10 mm, pvc cev za rokav, solo mini štedilnik, trosilci usta, pvc držalo cevi, pvc htv bleščice

Postavka Dolžina 90cm
Vrsta Materiala ABS
Postavka Višina 50cm
Element Teža 10kg
Motobike, Da Yamaha
Blagovna Znamka SportFairings
Postavka Vrsta Zajema & Okrasni Ornamenti
Ime Modela YZF1000 R1
Element Širina 60cm

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki