HSABAT 3700mAh Baterija za HOMTOM HT27 Bateria Akumulator AKKU

w113627

€7.59

-0.66

€8.25

-8 %

Nov izdelek

Opis:

1. Napetost: 3.8 Proti Polnjenje omejena:4.35 V.

2. Zmogljivost: 3700mAh .

3. Uporabite za HOMTOM HT27

Dostava

1.Bomo pošlje blago v roku 2 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

2. Prosimo, prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobnosti, kot so kontaktna oseba popolnoma ime, pravi naslov, poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.

2. Sledenje informacije bodo objavljene 3-10 dni po tem, ko prodajalec pošiljanje pošiljk lahko sledite parcelo na to stran: www.17track.net/en smo poslali vse blago z online številko za sledenje.

3. Včasih zaradi vremena ali višje sile dejavnikov prevoz je počasi, čas dostave, bo treba razširiti.

4. Kot Brazilija carinskih je zelo počasno, obljubimo, da prispe v 90 dneh, prosim, ne bi, če ne moreš sprejeti 3 mesece čas poštnine.

Vrnitev in Garancija

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur po prejemu vašega naročila.

2. V poštnine zaračuna se ne vrača in kupec bi moral biti odgovoren za vse stroške vrnitve in reshipping.

3. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

4. Za vse elemente, prosimo, pošljite po EMS ali vaši lokalni pošti register, e-pošto, ko se vrnete.

5. Če kupec prejme poškodovan elemente, prosimo, povejte nam, v roku 48 ur za zagotavljanje zanesljive dokaze, kot so fotografije, video, bomo rešili v najkrajšem možnem času.

Povratne informacije

1. Vaš zgodnji potrditvi bodo zelo cenjeni.

2. Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To vzemite si 1 minuto, ta 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas, preden spore ali pušča negativne ali nevtralne povratne informacije.Delali bomo z vami, da reši vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: ht27, duoduogo s10, coque doogee mix, zaslon za homtom s12, vernee polnjenje polnjenje, zaslon vivo u1, y8c, 10 mm plošče, leagoo s11 zaslon, ht10

Baterija Kapaciteta(mAh) 3501mAh-5000mAh
Blagovna Znamka HSABAT
Številka Modela za HOMTOM HT27
Original ali Ne Združljiv
Certifikat Kakovosti ce

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki