DAWNKNOW Grafiti Vinil Fotografija Ozadje Za Novorojenčka Jadranje Fotografijo Ustrelil Ozadje Za Osebne Foto Studio G936

w1137

€6.31

-2.11

€8.42

-25 %

Nov izdelek

Toplo Nasveti:

1.Brezplačna dostava je stroškovno najbolj učinkovito express,vendar je to malo dolgo časa prevoza,Če ste mislih o tem,prosimo, pazljivo izbiro ali se obrnite na nas posvetovati s poslanim express. 2.Veljajo do spletnega prenosa v živo,oglas, foto,spletna trgovina,Živo Gledališče,Oder je prikazano, 3.Popust:Dodaj trgovina na najljubši trgovini,screenshot, da nas imajo 5%popusta.Delež naši trgovini Facebook ali Vk,screenshot, da nas imajo 5%popusta.

Material: Poliester(Flanela) Tkanine

Poliester je debel, motno ,je mogoče oprati,ne šiv,ne zbledi.

Debele,trpežne,svetle barve,št šiv.Lahko se uporablja večkrat,primerna za Profesionalne Fotografe in Fotografski Studii.To je prednostna izbira za fotografe.

To je mogoče zložiti za enostaven prevoz do lokacije.

Če ozadju je umazana,se lahko vrgel v pralni stroj.

Kako odstraniti gube, lahko operite ali visi-up ali železa backface odstraniti gube, gube so enostavno odstraniti.

Največ brezhibno širina 300 cm.

Tip:prenos Toplote tiskanje

Material

Material: Tanko krpo vinil

vrsta: digitalni tisk

Značilnosti: Svetlo absorpcijskega , Non-reflective , št žep ,računalnik pripravljen za realizem.

Za: poroka, izobraževanje odraslih, novorojenčka,nosečnost,otrok, počitnice stranka, komercialna dela, oglas, zaslonu, itd.

Referenčne slike:ozadje, ki se uporablja za simulacijo dejanskega pokrajino

Material Teža:120GSM.

Realno Ozadje:

Povratne informacije:

Vrste Opomba: O oblike in slog;Bomo proizvajajo skupaj z privzeta oblika in slog,glede na sliko, obliko, z ravni in vertikalno.Če ni posebnih zahtev v vrstnem redu in miru.Če ste zmedeni o tem,prosimo, obrnite na nas.Po meri talne in stenske velikost:Če želite po meri, obliko, stene in tla pod primeru določene velikosti,prosim, pustite spomnite opomba v vrstnem redu.Če ni posebnih zahtev, bomo proizvodnjo kulise, glede na sliko ali privzeti slog.Barvne Razlike:Razlike v barvi mogoče zaradi nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Če ne morete sprejeti prisotnost manjše barvne razlike, prosimo, razmislite o nakupu.Vaše naročilo skupaj ne vključuje nobenih carinskih pristojbin ali dajatev.Te provizije, ki so odgovorni za stranke, in ne vključene v vaš račun ro dostava skupaj.Naročila, ki ne vključujejo ozadju oklepaj,Če potrebujete ozadju stojijo,se obrnite na nas.

Po meri: Imamo tudi 10X10ft,8X10ft,7X10ft, 20x10ft,10X15ft ozadje za ta element, Če imate posebne velikosti potrebe,katero koli od naših okolij se lahko naročite po meri velikih.Prosimo, da nas kontaktirate.Prav tako, smo lahko natisnete morebitne visoke ločljivosti slike, ki jo dobavi.Dejanski velikosti, z min. 100dpi (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub) datoteka je sprejemljivo Logotip velikosti min. 6" visok (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub) datoteka je sprejemljivo velikost papirja za Transparente spada med velikostih, da naslednjo velikost v noge(po tiskanje, smo zmanjšali za svoje velikosti po meri)

Dodatne Storitve:

Kako odstraniti gube:

Obljubimo, da bomo ponujajo najbolj ugodne in konkurenčne cene, trendiest, najvišje kakovosti kulise z NAJHITREJŠI preobrat krat na trgu!

Vroče Prodaje:

Oznake: slušalke somic, cougar slušalke, Somic, igra slušalke, slušalke redragon, somic brezžični, somic usb, loci tp 2500, Slušalke PS4, slušalke somic

Po meri Dodaj žep,kateri koli material in velikost slike
uporabite za Foto Studio
Tema stenske luči
Uporabljajo Družinsko Fotografijo,Otroci Ozadju`
Blagovna Znamka DAWNKNOW
Nov Material Poliester Debel,motno,je mogoče oprati,brez gub
Proizvodnja način Tiskanje in Toplotni Prenos
Velikost Maximum width 300cm(10ft)seamless.no splicing
Ključne besede Fotografija ozadje ozadje
Material Flanela
Slog Poroka Ozadju,Novorojenčka Ozadje
Številka Modela G-936
Material Vinil Lahko železa.Tanka.Ponovna uporaba
Vrsta Spray Naslikal
Paket Da,

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki