JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Polnilnik Novega izdelka kot modni miško accories 12 pro max 9 warzone otaku dodatna oprema 8

w1138

€23.48

Nov izdelek

JAKCOM MC2 Opis Izdelka

JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Polnilnik

Samodejno induktivno polnjenje | Spremenljive frekvence Hitro Polnjenje | Absorbira Znoj & Nepremočljiva

Preproste zasnove, manj je več

Nemoteno integracijo brezžični polnilnik in mouse pad, re-poenostaviti zapletene namizje.

Dana in dobili polna, praktično suvereno

Non-stikalo zasnovo, samodejno induktivno polnjenje, učinkovito izkoristiti košček časa, da se zagotovi vsako potovanje s polno močjo.

15" Konkurenčno pad

Z 15", standard konkurenčno mouse pad, lažje obvladovati različne ekstremne operacije za zmago vsaki konkurenci.

Konkurenčni model, ki so izdelani posebej za profesionalne igralce.

Hitro sušenje ledu svilene tkanine iz poliestra Alta vlaken, s značilnosti znoj absorpcije, hitro sušenje, gladka in nizko trenje, itd., in vzdržuje dosledno ročno občutek.

Zrna lesa model, posebej izdelani za modo notranjimi

Površina je narejena na vodni osnovi beljakovin lesa zrn PU usnje, ne le z blagim roko občutek, ampak ima tudi retro izgled, ki ustvari zelo elegantno atmosfero za namizje.

Dvojno tuljavo & dual power

Z dvojno navitje hkrati z energijo, indukcijsko območje je večje in dlje, in polnjenje učinek ne bo vplivalo tudi prek telefona primeru pa v roku 8 mm debeline.

Anti-slip design

Na zadnji strani je izdelan iz semiša materiali, ki učinkovito preprečujejo spolzka in poveča trenje in je še vedno stabilno in zanesljivo celo na stekleno mizo.

Smart protection čip

Opremljen z novo generacijo JCP pametni čip, ki spremlja celoten proces polnjenja stanje, da se zagotovi varnost opreme.

Temperatura zaščite / short-circuit protection / nad-napetosti, zaščita / obremenjenost zaščita / Nad-odvajanje zaščito za Vklop / izklop in zaščita / tujih snovi zaščita / magnetno polje varstvo

Spremenljivo frekvenco, hitro polnjenje

Po Qi Hitro Polnjenje Sporazuma, dobava moč 5w, da 10w lahko dinamično prilagodi v različnih okoljih, primernih za različne vmesnik USB napajanje.

Nepremočljiva lastnosti

Mimo IP54 ravni Nepremočljiv & Dustproof Test, lahko enostavno rokovanje nenamerno prevrnitev vode pokal.

Zdravo, brez sevanja

Vgrajen feritov magneto-odpornost stanja, ki učinkovito izolatov sipanje elektromagnetnega valovanja in poteka več preskusov varnosti, je zdrav, brez sevanja.

Primeren za vse mobilne telefone, ki podpirajo QI brezžično polnjenje standard

Paket

= Pogosto Zastavljena Vprašanja

Plačila sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Da bo samodejno ugasnil v kupca ni plačala po 20 dni.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pakiranje JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Polnilnik Pakiranje Podrobnosti:

Notranji Belo Polje: Enota G. W je o 557g, Enota Velikost je 36 cm x za 22,5 cm x 2 cm;

Zunanji Rjava Polje: Enota G. W je o 12760g, velikost Enote je 53 cm x 29 cm x 37 cm , Max z 31 kos MC2 Wireless Mouse Pad Polnjenje

Shippment DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Povratne informacije Kupca zgodnji potrditvi bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami, da reši nobenih težav, dokler se boste zadovoljni z nami.Hvala vam za vaše razumevanje!

Garancija 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.vina-babic.si.

JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Polnilnik Novega izdelka kot modni miško accories 12 pro max 9 warzone otaku pribor 8248

Oznake: iphone12 mini lesa primeru, mini wifi gumb za fotoaparat, potni list pokrovček starwars, medicinske aspirator za odrasle, moški rezani las glavnik, britev, magnetne vrtalne glave set, ribiško kolutu eging 2500, medicinske predpasnik ženske xxl, medicinske alarm avstralija

Certifikat Kakovosti FCC
Vrsta Napravo z USB-Polnilnik
Spodbujanje z max
Najboljše Ujemanje s accories
Vroče Prodaje z Miške
Vir Napajanja USB
Blagovna Znamka JAKCOM
Številka Modela MC2
GaN No
Max. Izhodna Moč 10W
Izhodni Vmesnik NOBEN

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki