Novo
GYIYGY 19V 2.15 A Napajalni adapter za prenosni polnilec za Tablični računalnik Acer Iconia W500 W500-BZ467 W500P W500P-BZ841

GYIYGY 19V 2.15 A Napajalni adapter za prenosni polnilec za Tablični računalnik Acer Iconia W500 W500-BZ467 W500P W500P-BZ841

w115240

€9.95

-0.99

€10.94

-9 %

Nov izdelek

GYIYGY 19V 2.15 A Napajalni adapter za prenosni polnilec za Tablični računalnik Acer Iconia W500 W500-BZ467 W500P W500P-BZ841 NAPAJALNIK vhodna napetost: 100 ~ 240V 50~ 60Hz DC izhodna napetost: 19V DC izhodni tok: 2.15 Moč: 40 W Priključek velikost : 5.5*1,7 mm Paket vključuje: 1 x Adapter (NI Vključujejo Napajalni Kabel) Napajalni kabel povezave: ZDA in EU, AU KRALJESTVU Pozdravljeni.Dobrodošli v naši spletni trgovini Hvala vam za izbiro naših izdelkov.Naročanje na polnilnik, morate preveriti naslednje informacije 1. Izdelek parametrov 2. Vmesnik parametrov (zelo pomembno), Če ne morete potrditi izdelka vmesnik parametrov.Lahko zagotavlja slike za nas, bomo plačali, da vam pomaga preveriti, 3. Blagovne znamke Strokovno testiranje opreme: ker strokovnih tako prepričani.

Če želite hitreje ladijskega prometa, prosimo, izberite EMS ali DHL kot svoj način prevoza.To traja približno 5-7 delovnih dneh.

To je obljubil, da vse prodanih proizvodov iz naše tovarne so 100% čisto nov in brezhiben surovin in izdelave - nikoli ne prodajamo rabljen ali obnovljen baterije.Kar se ukvarjajo z nami, je varen in zanesljiv.Če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve iz kakršnih koli razlogov, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, mi bo naše takojšnje ukrepanje za odgovor in bi vsak naš trud za reševanje vseh vprašanje postavljeno.Naš cilj je, da v celoti izpolnjuje vse prodajalce zahteve za pridobitev 100% zadovoljstvo strank.

Opomnik

Pred oddaji naročila, prosimo, da poskrbite, da model, ki ga kupite, primerni za vaš prenosnik ali prenosni računalnik.Vsaka baterija ima svoj model, ime(ali številko dela,P/N), najdete jih lahko na originalnem baterije.

Garancija

Obljubljamo, vse izdelke, ki se prodajajo v naši trgovini so popolnoma novi in brez napak v materialu in izdelavi.Obstaja 12 mesecev garancije od dneva odkupa.Imamo popoln inženiring objekt za baterijski paket testiranja.Vse predmete, ki so bili preverjeni pred pošiljanjem.

Dostava

Ko je plačilo, ki je bil potrjen kot veljavne, elemente, ki bodo poslane v roku 1-2 delovnih dni.

Smo ponudili tri možnosti za ladijski promet.Ko izberete Singapur Pošti priporočeno pošto, to je brezplačno in ga plača prodajalec.To bo trajalo približno 7-15 delovnih dni, da ladja v večjih državah, kot so ZDA, Zahodna Evropa,Avstralija itd.Vendar pa nismo mogli zagotoviti dostave časa, kot tranzitni čas je bil odvisen od Poštnih storitev.Smo ponudili tudi poštne EMS in DHL express storitev, ki se ga plača kupec.EMS traja približno 5-8 delovnih dni.DHL traja približno 2-5 delovnih dni.

Opomba: Cene, prikazane vključujejo goriva doplačila.Uvozne dajatve, davke in druge carinske dajatve, niso vključeni.Kupci, ki nosi vso odgovornost za vse dodatne stroške, ki (če sploh).

Politika Vračanja

• Za vse postavke, če so se vrnili iz kakršnegakoli razloga mora biti priloženo ponovno trgovskega Blaga Dovoljenja (RMA Številko, prosimo, da nas kontaktirate, preden se vrnete.Predmeti vrnejo brez RMA# bo zavlačevanje postopka ali upoštevani.

• Za baterija ali baterija z njimi povezani proizvodi, garancija postane nična, če baterijski paket, je bila nepravilno zaračunane, ki je nameščen ali zlorabljeni na kakršen koli način, ali če na etiketi in/ali črtno kodo znaka je bila odstranjena ali spremenjena z.

• V vračila izdelkov mora stranka plačati vrnitev tovora.

Oznake: iconia w500, acer w500, acer aspire p3, acer iconia zaslon, acer polnilec za prenosnik, acer dotik, acer pc zaslon, zaslon tabličnega dotik, acer w700, acer iconia

Paket Da,
Tip Vtiča Drugo
Izhodni Tok 2.15 A
Izhodna Napetost 19V
Številka Modela 19V 2.15 A
Združljiv Blagovne Znamke Za Acer
Blagovna Znamka GYIYGY

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki