6 Kos Orodje Za Popravilo Koles,Ročice Puller,Pest Kaseta Za Odstranjevanje Barve,Spodnji Odstranite,Verige Odstranjevalec,Govoril Ključa,Pnevmatike Vzvod

w11806

€10.42

-4.68

€15.10

-30 %

Nov izdelek

6 Kos Orodje Za Popravilo Koles,Ročice Puller,Pest Kaseta Za Odstranjevanje Barve,Spodnji Odstranite,Verige Odstranjevalec,Govoril Ključa,Pnevmatike Vzvod

Praktično orodje za popravljanje dna nosilec za kolo, ki se uporablja za namestitev, rahljanje ali momente.Združljiv z vsemi 20-zob bottom bracket z kvadratnih lukenj.Kolesa vztrajnik removal tool je potrebno orodje kit za varno in prijetno kolesarjenje.

Edinstven design-vsi dodatki so narejeni iz visoko kakovostnih, kot nalašč vijak v vztrajnik in oblikovanje s kavljem obroča in spodnjega nosilca.Hitrost združljiv kombinaciji bič.

Visoka kakovost - praktične in trajno, učinkovito, v berljivo in nameščanje kolesa povezavo zatiči, ligent design, enostaven za odmor, enostaven za ponovno verige.

Večnamensko uporabo - kolo verige odstranjevalec, tri-v-enem funkcija verige bič zobnik ključa, kljuke za zaklepanje obroč orodje in bottom bracket orodje za sestavljanje, vse v enem.

Praktičen komplet - izposoja splošno vzdrževanje škatle za orodje, priročna, vzdržljiva in dobro izvedena, lahko popravilo največ težav na kolesu ali verige, in ki se lahko uporabljajo kot dnevno vzdrževanje gospodinjstva orodje.

barva:Srebrna+črna

Material:kovina

Vsebina Paketa:

1 x Izposoja Verige Odstranjevalec

1 x Bottom Bracket Odstranjevalec

1 x Lockring Pest Kaseta za odstranjevanje barve

1 x Ročice Puller orodje

1 x 8-port govoril Ključa

1 x Izposoja pnevmatike vzvod

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: g tipkovnica, k27, loge, H60, zračni mehur, cev rokav, japonska lobanje, abeceda ruske nalepka, tipkovnica dela, ključ govoril

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Večfunkcijska Orodja
Blagovna Znamka FGHGF

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki