BRZHIFI TPA3255-Digitalni Ojačevalnik 300Wx2 Razred D HiFi Vročina Ojačevalnik

w119377

€113.49

Nov izdelek

BRZHIFI TPA3255-Digitalni Ojačevalnik 300Wx2 Razred D HiFi Vročina Ojačevalnik

Opis Izdelka

TPA3255:

TPA3255 je visoko zmogljiv ojačevalnik Razreda D čip.To je Razred D učinkovitosti in lahko prinese res kvaliteten zvok vezij.Naprava zunanja oblika napreden integrirano povratne informacije, načrtovanja in lastniške visoke hitrosti gate driver odpravljanje napak funkcijo.Ta tehnologija omogoča, da so naprave za vzdrževanje ultra-nizka popačenja v celotnem audio frekvenčni pas, medtem ko izkazuje odlično kakovost zvoka.Naprava deluje v OGLAS način.Ko THD je 10%, lahko voziti do dveh 315W / 4R obremenitve in dve 150W (unclipped moč) / 8R obremenitve, in ima 2 VRMS analogni vhodni vmesnik za podporo visoko zmogljivih DAC (Npr. TI je PCM5242) nemoteno povezavo.Poleg odlične zvočne zmogljivosti, TPA3255 ima tudi prednosti visok izkoristek energije in ultra-low power ravni idle izguba (manj kot 2,5 M).To se lahko doseže z 85mR MOSFET in optimizirana vrata gonilnik sistema.V primerjavi s tradicionalnimi diskretna izvajanje sheme, to shemo lahko bistveno zmanjša idle izgubo.

Opis:

Vsi deli tega stroja so originalni.Z QC3003 Bluetooth 5.0 čip za doseganje brezžično predvajanje glasbe iz različnih prenosnih izdelkov.Stroj je neposredno poganja 220V napajalnik, enostaven za uporabo.All-aluminijasto ohišje je iz fine izdelave, hkrati pa zagotavlja dobro odvajanje toplote.

Značilnosti:

- Sprejema izvirno TPA3255 čip.

- Vgrajen visoko-moč HI-fi namenjen visokim izkoristkom stikalni napajalnik, neposredno vtičnice 220V.

- Visoko precizne čip upori zagotoviti dober signal-to-noise ratio.

- Posebna induktivnost za avdio, da se zagotovi jasna in močan zvok.

Osnovno Delovanje Parametre:

- Način dela: Razred D

- Delovna napetost: AC 88-264V (mednarodnih napetosti, ki se lahko uporablja)

- Quiescent tok: 60mA

- Delo izkoristek: > 90%

- Izhodna Moč:

* 315W/4Ω, izkrivljanje 10%

* 185W/8Ω, izkrivljanje 10%

* 260W/4Ω, izkrivljanje 1%

* 150W/8Ω, izkrivljanje 1%

- Frekvenčni odziv: 20Hz do 20KHz

- Dinamični razpon:> 100 dB

- Signalom in šumi: (SNR)> 111dB

- Pralni velikost: 183 * 52 * 189 mm

- Pralni Teža: 0.95 KG

Paket Je Vključeno:

- 1 x Set Moči Ojačevalnika

Opomba: program je sestavljen in pripravljen za uporabo.

Detajlu

Pogosta VPRAŠANJA

Q1. Lahko sem vzorec, da?

A: Ja, smo dobrodošli vzorec, da bi test in preverjanje kakovosti.

Q2. Kaj o časom?

A: Vzorec ususally sprejme v roku 3 delovnih dni.

Q3. Ali imate MOQ (minimalna kakovost)meja?

A: Za standardni izdelek, običajno 1pcs/postavka.Za OEM naročila, MOQ vsaj 50pcs/postavka.

Q4. Kako nadaljevati po naročilu?

A: Ko kupec potrdi izdelek&cena je ok in pripravljeni kupiti, da bo prosimo, povejte nam vaš naslov za dostavo, telefonsko številko, morate e-pošti.Potem smo lahko predlog sklepa in bo imel alibaba plačuje povezavo.

V5. Po tem, ko je plačal, kar info dobavitelja, pod pogojem?

A: številko za Sledenje

V6: ali nudite garancijo in po-služba za izdelke?

O: Da, v 6 - 12 mesecev garancije za naše izdelke.Opomba: Bomo naredili, ne sprejmejo odgovornosti za umetna škodo ali nepravilno delovanje.Dostava demage bodo pogajanja.

Pakiranje in Dostava

Package: Običajno uporabljamo standardni papir paket za izvoz po vsem svetu.

Dostava :

1. Za Kurirje: DHL, UPS, FEDEX, TNT, so glavni kurirja sodelujemo trenutno.

2. Kitajski majhni parceli, običajno za stranko, da prihranite stroške.Vendar Kitajski majhnih parcel so tveganja za izgubljene pošiljke.Opomba: Če imamo parcelo nazaj, smo le lahko povrne postavka stroškov.Če nismo dobili parcelo,potem žal ne moremo povrne.

3. Po Zraku: Dostava iz Shenzhen letališče do kupcev ciljno mesto air port.

4. Po Morju: Dostava iz Shenzhen morje, pristanišče .

Informacije o podjetju

TZT je bil speciliazing v Podjetja in Industrijo,Hobiji & Igrače,CNC Izdelkov in Zdravstvene oskrbe za več kot 5 let.Smo zavezala, da povečanje zadovoljstva strank je nenehno izboljševanje procesa z vizijo znanja in izkušenj v polje.

S ciljem zagotoviti visoko quanlity proizvodov in veliko storitev za kupca,smo strogo na izdelek quanlity nadzor in ponujajo instant komunikacijskih storitev.Dobrodošli, da nas kontaktirate!

Naše Prednosti:

- Vir le najboljše blago za široko porabo in zagotovili najvišjo kakovost.

- Racionalizirati nakup in plačilo postopek, in bi bilo tako enostavno, kot je mogoče.

- Pomoč strankam po vsem svetu odkrijte izdelke in proizvajalci na Kitajskem.

- Najkrajšem da obdelujejo čas in hitrost dobave 1. Izdelek Bogati Naše podjetje se nahaja v Kitajska je največja trga na debelo.Vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelka, slike ali modeli.Dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato dal izdelek v trgovini za nakup. 2.Zagotavljanje Kakovosti Vsi izdelki, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas na www.vina-babic.si in vam bomo odgovorili v roku 12 ur! 3.Storitev Zagotavljajo Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk povratne informacije. 4. Dostava Garancije Paket informacij se lahko izsledi nazaj.Če niste prejeli paket po 60 dni, se lahko obrnete na nas in vam bomo povrnili v celoti.

Oznake: moč fazah ojačevalnik razreda d, brz fi ojačevalnik tpa3255, zvočne moči amplifie razred d, avdio primeru, brzhifi tpa3255, odbor tpa3255, ojačevalnik odbor tpa3255, močnostni ojačevalnik tpa3255, STREŠNIK, avdio weiliang

Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)
DIY Dobave ELEKTRIČNI

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki