Novo
Brezplačna Dostava Redkih Ogromne 14 mm Tahitian Svetlo rdeče Južna Morja Lupine Pearl Uhan

Brezplačna Dostava Redkih Ogromne 14 mm Tahitian Svetlo rdeče Južna Morja Lupine Pearl Uhan

w122218

€6.69

-2.23

€8.92

-24 %

Nov izdelek

1. Ponaredek biseri so okus, iz plastičnih mas.Pravi biseri niso enostavno zapisati

2. False biseri bodo imeli zobno znamk, ko so bited z zobmi.Pravi biseri občutek, kot so grizenje pesek.Občutek peska je true in false, in težko.

3. Če ste strganje z rezilom, ponaredek pearl bo padel, plastični kožo.To je grozno.Pravi biseri bodo izgubili, biser v prahu, in po strani obrišite, da bo gladko in svetlo kot prej. (bodite pozorni na svetlobo, strganje, ne preveč težko)

Pearl barve:

Vse otroške slike v naši trgovini so sprejeti v naravi, vendar pa lahko nekatere barvne razlike na slikah prikazane zaradi fotoaparata, streljanje okolje svetlobo in zaslon razlogov (še posebej, LCD).Pearl barve biser naravne rasti vsaka barva je različna, so lahko razvrščeni glede na barvni sistem.Na primer, bela oddelek ponavadi ni tako čista, kot plastične imitacije noge, kot so nekoliko rdečo luč, roza, svetlo, rumeno, belo svetlobo, itd., in barvo oddelki niso iste, kot so nekoliko različne odtenke.

Pearl okvare:

Samo kot tako imenovane "brezhibno biser", je zelo redka.Za brezhibno naravni biseri (razen v primeru visokega napako cena biseri je nastran, ekstravagantna in okusno), tudi brezhibno biseri so le relativne konceptov, in splošno outlook ne vpliva očitno.Tisti, ki opravljajo extreme, konec in lepoto, prosim, pustite naš naravni biser shranjuje v flash.Tam lahko vse vrste majhnih napak levo po naravni ali umetni obdelave.Prosimo tudi svoje napake lepota

Pearl velikost:

Merjenje biserov v naši trgovini je uporaba strokovni orodja za merjenje, kot so debelina profil in vernier čeljusti.Pogosta pa meter pearl velikost vladar je lahko velika napaka v vizualni pregled.Ne sodite, velikost Biser z domišljijo.Pralni Pregled + ročno merjenje, premer je lahko napaka 3 mm, in obod, je lahko napaka 1 cm, vsi, ki spadajo v normalnem območju.Vsako serijo blaga iste specifikacije je drugačen, in se lahko nekoliko razlikujejo v velikosti.

Noge velikost:

Industrija velikost 7-8 mm (dejanski velikosti 6.5-7.5 mm)

Industrija velikost 8-9 mm (dejanski velikosti 7.5-8.5 mm)

Industrija velikost 9-10 mm (dejanski velikosti 8.5-9.5 mm)

Industrija velikosti 10-11 mm (dejanski velikosti, na 9,5-10,5 mm)

Pearl industrijski standard, z napako približno 0,5 mm

Oznake: lučka roza, fancy sladkovodnih biser uhani, barvana sladkovodnih biser uhani, zlati sladkovodnih biser uhani, LED Niz, dekor led, led roza, licliz sladkovodnih biser uhani, ovalni vijolično sladkovodnih biser uhani, ashiqi sladkovodnih biser uhani

Uhan Tip Padec Uhani
Kovine Tipa NOBEN
Fine ali Moda Fine
Številka Potrdila vszdfsdfsd
Blagovna Znamka JINHONGBO
Številka Modela dfdgsdgsd
Slog Srčkan/Romantični
Priložnosti Obletnica
Obliko\vzorec Srce
Glavni Kamen Biser
Poreklo CN(Izvora)
Pearl Tip Sladkovodnih Biserov
Strani Kamna Drugi Umetni material
Spol ŽENSKE
Vrsto Certifikata Tretja Oseba Oceni

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki