ZELO LEP REDKIH NARAVNIH BLACK JADEIT JADE ZAPESTNICA BANGLE 60MM brezplačna DOSTAVA

w1224

€19.95

-8.54

€28.49

-29 %

Nov izdelek

no polje

Dobrodošli na drobno in na debelo!Slika je samo referenco.In podjetje lahko podobno ni isto.Ampak to je lep kot slika.So popolnoma naravni.

Najnižja cena!Vrhunska kakovost!

Lahko Mix različnih predmetov skupaj;

Dostava

1.Brezplačna dostava: Bomo poslali izdelke, ki jih na Kitajskem Post Air Mail ali Hong Kong Post Air Mail.dobavni rok je 10-25 delovnih dni za večino države(za ZDA / Kanada / Avstralija / Združeno Kraljestvo).15-35days v večini držav v Evropi.

2.ponujamo tudi izraziti z EMS(5-10 dni),DHL(4-7 dni) ali UPS(4-7 dni).Stroškov je višja kot standard poštnina, približno 20 evrov ali več.Dostava pot bo odvisna od vaše naročilo količino.

3. Mi bomo uporabili vaš naslov za dostavo vloži na www.vina-babic.si kot naslov za dostavo, za trgovsko blago.Če bi želeli spremeniti naslov, prosimo, kontaktirajte nas takoj po plačilu.

4.Če ste naročilo manj kot 200 usd bo dostava blaga, ki jih na kitajskem post air mail ali HK post air mail,več kot 200 usd bo z DHL,EMS ali druge ladjarske družbe ,hvala!

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami,z veseljem Bomo storiti enako za vas.

2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala!

Politika Vračanja

Vaše 0 tveganja za vaše transakcije: Če NISTE zadovoljni z elementi, ki ste jih dobili, bomo poslali zamenjava ali vračilo vseh plačilo, samo če so elementi, ki so objavljeni nazaj v roku 3 dni od vas dobili.

Prosimo, Upoštevajte: Mi ne zajemajo vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali kot posledica vodo.

Oznake: agat zapestnica, dragin jade zapestnica, ji jade zapestnica, jade koncu zapestnico, verodostojno jade zapestnica, sod jade zapestnica, zapestnica kamna, grren jade zapestnica, bangle jade rdeča, hamsa jade zapestnica

Kovine Tipa NOBEN
Zapestnice Tip Bangles
Spol ŽENSKE
Obliko\vzorec KROG
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Material Jade
Je Raztegljivo No
Fine ali Moda Fine
Strani Kamna NOBEN
Slog Klasična
Številka Modela 57-63MM
Priložnosti Stranka
Glavni Kamen jet
Vrsto Certifikata Gem Ocenjevalni Center Peking University
Premer 56-63mm

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki