Aamikas Ženska Seksi Zip Elegantno Kvačkane Čipke Glej Skozi Bonitete Stranke Club Koktajl Dogodek Posebne Priložnosti Bodycon Tulec Obleko

w122693

€16.82

Nov izdelek

Značilnost:

Znamka: Amika modna Oblačila

Visoke Kakovosti,V Modi & Udobno

To je zelo priljubljen in seksi obliko, verjamemo, da vam bo všeč, da je zelo veliko!

prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja, hvala (Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39-palčni)

Prosimo, bodite pozorni na podrobnosti, velikosti s tvoje, preden bi!

Opomba

1:Vsak računalnik, prikaz različnih barvah;

2;Vseh velikosti omogočajo malo odstopanja

Pogoji Storitve

Dostava

1)1-3 Dni časa bo potrebno, ko smo potrdili prejmemo vaše plačilo.

2)Prosimo, navedite pravilen naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3)DHL, TNT, Fedex, UPS, Letalskega Tovora, priporočeno po Pošti, se vse podprte, če želite uporabljati katero koli od njih, prosimo, obrnite na nas, preden se odločite za plačilo, ker tam bo prineslo drugih pristojbin.Običajno to traja 20-50 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express.

4)Mednarodni ladijski lahko vpliva praznike, dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.Če vam ni všeč na videz, dolgi dobavni rok, prosim, ne kraj naročila.Ne bi rad, da bi dobili negativne, nevtralne ali nizko oceno samo zato, ker je čas poštnine.

5)Paket manj kot 2 Kg, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom, ki je brezplačno dostavo v 26 državah, kot sledi: zda, Združeno Kraljestvo; Avstralija; Brazilija; Kanada; Italija; Turčija; Španija; Malezija; Francija; Rusija; Švedska; Nova Zelandija; Norveška Švica; Japonskem, Tajskem; Irska; Izrael; Belgija; Poljska; Južna Koreja; Avstrija; Nemčija, Danska; Singapur.

Druge države in paket nad 2 Kg, imajo kupci privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

Način plačila

1.Sprejmemo samo Depozitni,Kreditno kartico,Western Union.

2. Po meri dolžnosti, lokalnih davkov in dajatev, ki niso vključene v postavke ceno ali ladijski promet pristojbina.To je kupca odgovornost, ampak bomo poskušali naše najboljše, da sodeluje z vami, da bi to rešili brez težav, in ponujajo vse brezplačno dokumentov, če ni za vsako ceno, bo kupca odgovornost.

Vrnitev

Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.

Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od datuma, ki ste oddali naročilo.

To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

Povratne informacije

1)Povratne informacije, je zelo pomembno, za nas, si vzemite nekaj sekund, da dobimo veliko povratnih informacij, če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, najlepša hvala !!

2)Smo vedno ponudi najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

3) Prosimo, da nas kontaktirate, preden dajo nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Najlepša hvala!

Stik Z Nami

1)Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte in nam pišite!

2)vam Bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.vendar prosimo, dovolite zamudo odgovor za neposlovne dan.

Hvala za vaš obisk, srečo za naju oba.

Oznake: transpar, sexi, glej skozi hlačne za ženske, odklon, lingeri, očesa, spregledal, seethrough, glejte thru, glej skozi spodnje perilo za ženske, očesa vrh

Paket 1pcs
Sezona Jeseni
vrsta Obleke/ Ženske
Velikost S M L XL XXL 3XL
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Pasu imperij
Slog Urad Dama
Dekoracijo Zadrge
Rokav Slog Redni
Barvni Slog Gradientni
Spol Ženske
Vrsta Tkanine Česano
Vzorec Tipa Mozaik
Izrez Proti-Vrat
Dolžina Obleke Kolena-Dolžina
Seaon pomlad jesen
Številka Modela A0680
Silhueta Tulec
Material Cotton95%,Spandex5%
Blagovna Znamka Aamikast

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki