Nova Čarobna Voda Risanje Book Kolorit Knjigo Z Peresom Doodle Slikarstvo, Risba Krovu 4 Barvo Vode Slikarstvo Igrače Za Otroke

w1262

€2.06

-0.2

€2.26

-8 %

Nov izdelek

Nova Čarobna Voda Risanje Book Kolorit Knjigo Z Risbo Pero Doodle Slikarstvo, Risba Krovu 4 Barvo Vode Slikarstvo Igrače Za Otroke

Opis:

Ta Risba Svinčnik, kolorit knjigo dovolite otrokom, da barve v nov način.To sprejme poseben in netoksičnih materialov, ki se bo pojavil pisane črnila, kadar so mokre.Nato pa se bo postopno izginejo po tem, ko je izhlapevanje vode.Vaši otroci lahko barve večkrat in vodijo sami očistiti.Humanized ročaj je oblikovan za udobno prenašanje.Lepo predšolskih darilo za vaše otroke.

Značilnosti: v Primerjavi s tradicionalno slikarstvo, to kolorit knjigo je smešno in lahko, da vaš otrok roko in oblačila čista, ni več nered in blot.To je lahko naslikal večkrat in zmanjšanje porabe energije slikarstvo dokumentov.Risba Svinčnik je mogoče ponovno napolniti z vodo, da barve, vzorcev na papir.Pomoč za spodbujanje otrok je opazovanje in navdih, zanimanje za slikarstvo od zgodnjega otroštva.Ta prenosni risanje knjiga, ki pomaga otrokom, da prepozna barve, živali in vzorcev več, bogatijo otrok znanja pred šolo.

Specifikacije:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Material: Papir

Barva: kot je Prikazano na Sliki

Vrsta: #1, #2, #3, #4 (Neobvezno)

Primerna Starost: nad 3 let

Velikost: cca. 15,5 x 19 cm / 6.10 x 7.48 v

Teža: pribl. 108g

Paket Je Vključeno:

1 x Voda, Kolorit Knjigo

1 x Pero

Kako uporabljati:

1. Odvijte pero.

2. Izpolnite pero z vodo.

3. Barvanje.

4. Barva bo čudežno izginila približno 10 minut. (čas je odvisen od dejanske okolje)

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 0-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.vina-babic.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Oznake: fidži vode slikarstvo, čarobno majhne odbor, otrok stojalo, luna vode slikarstvo, polnilne vode slikarstvo, 4d čarobno odbor, plovila pripravi, 8 čarobno odbor, čarobno krat odbor, ročno vode slikarstvo

Feature1 igrače za otroke
Spol Unisex
Opozorilo Hranite stran od ognja
Feature2 čarobno knjigo
Material Papir
Poreklo CN(Izvora)
Feature5 doodle
Starostni Razpon > 3 let
Certificiranje NOBEN
Feature4 voda slikarstvo
Številka Modela Risanje Knjiga
Blagovna Znamka YOSOO
Razvrstitev Barve Učenje Zvezek/Kolorit Zvezek
Feature3 Čarobno Vodo Risanje Knjiga
Velikost 15.5 x 19cm / 6.10 x 7.48in

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki