Klasična Halja De Mariee O Vratu Appliqued Čipke Dolg Rokav Ogrlicom Arabskem Oblikovanje Poročne Obleke 2018

w128579

€244.09

Nov izdelek

Prvič, to je velika čast za nas, da smo lahko obleke za vas.ko postavite, da tukaj, bomo potrdili vse informacije z vami, da bi lepo obleko za vas.če ni odgovora, mi bi obleko za vas z velikostjo in barvo, ki jo izberete.ali lahko pustite sporočila o vaši posameznih requirmements o tem, da obleko, bi mi odgovori, da vam takoj.

Čeprav se trudimo, da se ukvarjajo s to dobro, bi se še vedno soočajo s težavami in complaintes.če se to zgodi,pls se nanašajo na našo regualations o vračilo in vračilu!

1)Naša Politika Glede Odpovedi

-Naročil preklicano v 24 urah za potrditev plačila bodo primerni za polno nadomestilo.

-Naročila prekliče 1-3 dni po za potrditev plačila bodo upravičeni do delnega nadomestila sestavljajo celotno prevozni stroški in 50% cene za nakup izdelka.

-Naročila prekliče po 3 dni za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov.

2), ki se Vračajo za Zamenjavo ali Vračilo kupnine

Ko prejmete obvestilo, da obleko, pls preizkusite ga in stika z nami v roku 7 dni.mi bi poskušali naše najboljše, da pomaga rešiti problem.

Če ste vztrajal na returing obleko, ki bi nadomestilo, delno denarja, vam pa bi plačali poštnine sami.upam, da boste lahko undertand, da so vse obleke smo naredili, bi bilo točno tako, kot je vaše zahteve.

Obleka je v Velikosti, ki ste jih Naročili, vendar ne ustreza vam dobro, vendar fit meritve, ki ste jih dali,obleko ne bi mogla biti vrniti ali zamenjati.

Kot naše obleke so narejene z dodatnimi tkanine v šivov.lahko pustite vaše lokalne meri, da vam pomaga spremeniti to na svoje stroške.

Pls opomba: če vaše naročilo tehnični podatki razlikujejo od končne velikosti zahtevo močno,spreminjanje velikosti morda ne bo mogoče.

Nastavitve zaslona računalnika, lahko spremenite barvo, slike, ki so prikazani na barvo grafikon moji trgovini.Rahle barvne neusklajenosti med barvo vaš obleko in barvo prikazan na zaslonu morda ne pomeni, da obleko je pokvarjena ali misshipped.Vendar, če ste prepričani, da ste prejeli izdelek v napačne barve.Pls službo za stranke, da vidim, če je vračilo je možno.

Oznake: menjalec 4 2v 3a, bmw g650gd sedež, primeru a11 erotično, pokrov čevlji dmt, cmoki črna, bora meglenki, bmw gs 1250 matica, menjalec phaeton, capcake kapsula

Za Nosečnice No
Zgrajena v Modrc Da,
Vlak NOBEN
Rokav Dolžina(cm) Polno
Rokav Slog Redni
Boning Da,
Izrez O-Vratu
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Silhueta A-LINIJE
Poročno Obleko Tkanine Čipke
Pasu Naravni
Blagovna Znamka YSF
Številka Modela YSF00311
Linging Da,
Nazaj Design zadrgo
Dekoracijo Pleat
Modni Element letnik
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Built in Bra Da,
Slike Dejanske Da,

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki