1:12 Multicolor Kuhinja Piti Vina, Soka Steklenice igrače, Lutke Miniaturnega Pohištva igrače 6 Kos/set

w129476

€2.58

-1.17

€3.75

-31 %

Nov izdelek

Značilnosti:

Sklop 6 razvrstan steklenic vina

Barva: Več barvna (kot je prikazano na sliki)

Dimenzije (D x H): Pribl. 0.9 x 3,5 cm / 0.35 x 1.38 palčni

Lestvica: 1:12

Material: Plastika

So neverjetno darila in unikatne kolekcije

Opomba: Ta izdelek je odrasla oseba, zbirateljske miniature in ni igrača za otroke

Paket vključuje:

6 x Lutke steklenice vina

Opomba: Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

Dragi, bo dobil bolj konkurenčno ceno, če mi daš večji red.

In če izdelek, ki ga potrebujete, ne najdete v naši trgovini, se lahko obrnete na našo službo za pomoč.Če potrebujete veliko, lahko prilagodite izdelek za vas.

Shippment:

Pozornost, Prosim!Smo mednarodno prodajalec iz Kitajske celine.Prosimo, bodite potrpežljivi!Če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo, prosim, obrnite na nas.Bomo odgovoriti v 24 urah zaradi časovno razliko med nas, hvala za vaše razumevanje.

Povratne informacije:

1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala.

2.Ne pusti Negativne Povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,vas prosimo, da Stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Povratna informacija je naše življenje,preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se Bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

Politika Vračanja:

Podpiramo 1 mesec brezplačno zamenjavo, če predmeti so razdeljeni unartificially (potrebujejo dokazov).in 6 mesecev brezplačno repairment(boste morali plačati, ladijski promet pristojbina),in 12 mesecev plačani repairment(boste morali plačati, ladijski promet pristojbina).

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

'

Oznake: kontaktne leče uyaai, cayenne 958 ogledalo, kovanec vrečko phonecase, kupite baterije bl9205, cayenne 958 pedala, oblačila deport8va, cayenne 958 motorja, modrc angelica črna, preproga trunk stranka

Številka Modela IGRAČA
Material plastični
Plastika Tip PP
Spol Unisex
Vrsta Drugo
Starostni Razpon > 6 let
Lestvica 1
Certificiranje NOBEN
Opozorilo no
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki