Archaic Japonski Železa Pozlačenega Srebra Morju Žerjav Prenosni Flagon Grelnik Vode Vino, Čaj Pot

w129580

€356.98

-200.8

€557.78

-35 %

Nov izdelek

Dostava številko za sledenje:

Redni letalski parcela št številko za sledenje drugih državah.Poštnina stroški vidite, ne vključujejo sledenje podatkov.Moram, da dodatno plačati za vas.

1. Vsa naročila so odposlana v roku 2 delovnih dni.

2. Smo le ladja paket na vaš naslov www.vina-babic.si.Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen na www.vina-babic.si .Nismo odgovorni za zamude ali paket izgubljen, če naslov ni pravilen.

3. Nudimo Hitre Dostave način, da NAS, se dobavni rok je v roku 2-3 delovnih dni po FedEx; za Kanada, Avstralija, velika Britanija, hitre dostave obdobju je v 3-5 delovnih dni; v drugih državah, hitre dostave obdobju je v 4-7 delovnih dni.Za več podrobnosti, prosimo, obrnite na nas preko www.vina-babic.si sporočilo.

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca\ \ 's odgovornosti.

Za normalno pričakuje, čas dobave,20~60days

1.Vsi predmeti, ki se vrne k nam v prvotno stanje.

2.Vračilo ali menjava je na voljo.

3.Smo edina odgovorna za kakovost problem naših izdelkov, ne, vključno z Umetnim Škodo.

4.Kupci, ki so odgovorni za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

1.Če ste zadovoljni s to transakcijo, ki smo iskreno upam, da lahko pustite nas pozitiven komentar in celotno 5-zvezd Podrobne Ocene prodajalcev, ki so ključnega pomena za rast našega podjetja.

2.PROSIM, NE zapusti nas, 1, 2 ali 3-star Podrobne Ocene prodajalcev zato, ker so enake negativne povratne informacije.

3.Skrbimo našim strankam in bodo vedno poskušali naše najboljše, da vam služijo.Preden ste pripravljeni zapustiti nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo vas, da nas kontaktirate, da se zadovoljen rešitev.Prosimo, da nam priložnost za rešitev problema, smo razumeli, skrbi in frustracije, boste morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.Zapušča negativne povratne informacije, ne morejo rešiti težav.

4.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, obrnite na nas preko www.vina-babic.si sporočilo.

5. Vam bomo odgovorili na vašo e-pošto v roku 24 ur na delovni dan in 48 ur na vikend.

6. Za katerega koli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, prosim kontaktirajte nas na za reševanje vseh vprašanj, ki je pred odhodom povratne informacije.Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Prepričani smo, da lahko reševanje vseh vrst težav, za vas.Vzrok mi bo dala 5 star storitve!

Oznake: blok žerjav, žerjav električni, otrok žerjav, žerjav mini, žerjav lego tehnika, žerjav tovornjak, žerjav rc, žerjav stolp igrača, žerjav dvigalo, žerjav stolp

Regionalna Funkcija Kitajska
Regija Porekla JAPONSKA
Osnovni Material železo
Material Baker
Tema Maskota

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki