BREZPLAČNA DOSTAVA za 8 centimetrov Industrijski LCD zaslonih VGA AV BNC hd 1024 x768

w1299

€74.09

Nov izdelek

Dostavo

*Prosimo, preverite, ali je vaš naslov za dostavo previdno pred prevzemi, ker ga ni mogoče spremeniti, potem ko naročila.

*Izdelki so poslane neposredno iz Shenzhen Kitajska skladišču, običajno v roku 30 na 45 delovnih dni po tem, ko so plačila prejeta.

*Če ni drugače navedeno, naročila, bo poslana preko Kitajske pošti., in dejanski dobavni rok se lahko razlikujejo in ni mogoče pod nadzorom prodajalca. *Za mednarodna naročila, dodatne, ladijski promet pristojbina je določena & dodal splošni standardi mednarodnega ladijskega prometa, ki morda nimajo nič skupnega z nominalno ladijski promet pristojbina v postavka oblikovanja cen, ki predstavljajo le strategija določanja cen.

*Carinjenje v nekaterih državah lahko traja nepričakovanih daljši čas.Priporočamo, mednarodni kupec za uporabo Kitajska pošti, DHL ali EMS, ki je bolj zanesljiv.

Če je vaš naslov za dostavo, ki je v enakem stanju, kot element, mesto, bo vaše naročilo je predmet državnega prometnega davka, ki se zberejo z nami, kot to zahteva zakon.

*Kot mednarodna kupec, to je vaša odgovornost, da plačilo za dajatve in meri stroške.Naša cena odmerka ne vključujejo davkov, DDV, ali druge skrite carinske pristojbine.

Stik z nami

Cenimo vaše povratne informacije in je naš sistem bo samodejno pustite pozitivne povratne informacije za vas po nakupu.Cenimo naše stranke zelo veliko.Prosimo, da nam priložnost, da pomaga rešiti vaše težave,v primeru, da imate težave ali težave z vašega naročila.Pls NE pusti negativne povratne informacije, brez obrnete na nas.Pogoji prodaje *14-dnevni denar nazaj zagotovljena in brez vprašanj.Če niste zadovoljni z nakupom, enostavno pošljite nazaj, za vračilo ali zamenjavo v roku 14 dni po tem, ko ste prejeli vaše naročilo. *Po 14 dneh, se vaš nakup velja eno leto garancijo proizvajalca, ki vključuje popravilo ali zamenjavo.Blago se lahko zamenja z novim ali predelanimi eno, če ne s pravilno uporabo in zaradi kakovosti v roku treh mesecev od nakupa datum.Drugače pa je mogoče popraviti preko proizvajalca, če je pod garancijo. *Vrne se obdelujejo samodejno preko našega sistema, in se najprej obrnite na nas za vrnitev dovoljenja ali številko RMA#, da bi dobili svojo vračila ali zamenjave pravočasno. *Našim strankam nudimo najboljše vrniti izkušnje in vaše zadovoljstvo zagotovljeno. *Naši izdelki so zajamčeno 100% zaradi napake.V primeru, da so v okvari, blago se lahko vrne na naše stroške z povratni prevoz za okolje, če, če vrnejo v roku 14 dni od naročila-prejemanje dan.Tako kupite z zaupanjem in varno glavah. *Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz, in ladijski promet in manipulativni stroški se praviloma ne vrača, razen če je neustreznih izdelkov ali napake na strani prodajalca. *Vrnitev ne povzroča prodajalec ali izdelek defection, velja 20% ponovne naselitve pristojbino, in je pridržujemo si pravico, da ne sprejema vrne čez 14 dni za objektivnih razlogov, ki niso povezani s prodajalcem.Za garancijo, kupce, ki so odgovorni za stroške pošiljanja in od prodajalca ali proizvajalca. ---Kupci, ki morajo plačati povratni prevoz brezplačno, Pred vrnitvijo katerem koli vrstnem redu, prosimo, obrnite na nas prek e-pošte za številko RMA, Vse vrnitev naročila mora vključevati vaše eBay, ID uporabnika, eBay element številko, ter kratek razloga za vrnitev, da bi. ---Vrne, mora biti v enakem stanju, kot ga je prejel. ---Če je izdelek prejela, je bila škodo ali napako, prosimo, da obvesti prodajalca v roku 3 dni od prejema izdelka. ---Okvarjenih elementov se lahko le mogoče zamenjati za enak element, če škoda je, da je sam del, del, ki se bodo naročili in del zamenja.

Oznake: 6 palčni zaslon vga, 27 palčni monitor, 10 palčni monitor, monitor igralec 144hz asus, lcd monitor 70 palčni, ultrawide monitor 32, comput monitor, pc monitor, igralec monitor, monitor aoc 144hz 1ms

Ločljivost 1024 x 768
Velikost Zaslona 8"
Vrsta Vmesnika VGA
Blagovna Znamka ZGYNK
Navedenim Datumom Začetka Prodaje, 2016
Uporaba Namizje
Vrsta Zaslona LED
Izdelkov Stanje Park
Vertikalni Kot Gledanja 140°
Kontrastno Razmerje Drugo
Številka Modela TB8008
Vgrajen Zvočnik No
Svetlost 300cd/m
Horizontalni Zorni Kot 140°
Vrsta Plošče TFT
Odzivni čas 8ms
Zaslon Razmerje 16

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki