Zawaland V For Vendetta Pol Masko na Prostem Moški Ženske Šal Večfunkcijsko Windproof Rute 3D Tiskanje Ruta Kritje Vratu

w131981

€3.96

-4.11

€8.07

-50 %

Nov izdelek

OPOMBA

Prosimo, da se vljudno opozoriti,navedenih izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.Odraslih Masko Jahanje Šal Večnamensko Ruta

Značilnosti: Spol:unisex Starost:izobraževanje odraslih Material:Poliester Vzorec Tip:Tiskanje Opis: Funkcije Izdelka:

Lahki in prožnosti tkanine

Hitro prepustnost zraka

Antibakterijsko hitro sušenje

Vlago wicking

Več nošenje metode Paket je vključeno: 1x Maska Velikost:24cmx51cm

1 .Smo sprejeti AliPay Zahodne Unije, Moneybooker in TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 .Vse proizvaja so na zalogi.Plačate lahko neposredno.Obrnite se na nas v 24 ur, če imate kakršne koli težave, za plačilo.

1 .Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 točk DSR.

2 .Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, obrnite na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da vam dobra rešitev.Negativne povratne ne more rešiti vse težave, če ne vemo, važno.

Zawaland je vodilni dobavitelj v ženske modni industriji.Znan po svoji letnik-zgleduje modo kot ženske, krila, ženske obleke, vrhovi, pribor in podobno, ponuja zanimivo in privlačno spletno nakupovanje izkušnja za vse, ki iščejo vintage moda za ženske.

Ustanovljen je bil leta 2013 , BunniesFairy je imela več kot 6 let, ki zagotavljajo našim strankam s visoke kakovosti, skrbno izbrane in dobro ceno, verodostojno vintage oblačila in pribor.

Po vključitvi industrijske verige, Načrtovanje, Izdelavo, Kontrolo Kakovosti, Dobavne Verige in Storitev za Stranke v letu 2015, BunniesFairy je lahko ladje edinstvene predmete iz prvotne oblikovalci za stranke po vsem svetu s hitro dostavo.

Zawaland skrbi za svoje stranke najbolj in smo vedno prizadevajo za 100% zadovoljstvo strank.Če imate kakšno vprašanje, ne oklevajte v stik z nami.Dobrodošli nakupovanje v BunniesFairy!Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

Oznake: zapestnico, obesek mama, zapestnica quartz napeta, blagajno amc 300, zapestnica ponpom žleze, zapestnica prenon arabe, zapestnica rodij zlato, kašmir zimski škornji, kabel polnilnika 4 vrata, cashemer volne leggins

Blagovna Znamka Zawaland
Spol MOŠKI
Ime Oddelka Za odrasle
Vzorec Tipa Tiskanje
Rute Tip Obroč
Material Spandex
Slog Novost
Poreklo CN(Izvora)
Dolžina Rute 60 cm

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki