Mehko In Vpojno Odeje Ne Zdrsne Puhasto Debele Mikrovlaken Prijetno Kopel Mat, Kad, Tuš, Kopalnica, Tla Dodatki

w133785

€8.20

-2.74

€10.94

-25 %

Nov izdelek

Specificaiton

Ime izdelka: plišastih mat non-slip preprogo

Material: torta žamet + netkane tkanine pika plastično dno

Velikost: A1: 15.75 v*23.62 v

A2:19.69 v*31,5 leta v

A3:23.62 v*35.43

Čiščenje: strojno pranje, ročno pranje

Funkcija

❤PRALNI STROJ Izdelane vlaknin-zaklepanje in ne-ukinitev tehnologijo, okrepiti zavezuje robom in trpežne gume, varnostno, naša kopalnica odeje so bili testirani in so lahko stroj opere in pralni posušene čas in vedno znova.

❤VSESTRANSKI TRDNA BARVE - Skromen trdne barve enostavno usklajevati s kopalnico v različnih stilov.

❤ ULTRA ABSORBENT: V mikrovlaken shag kopel preprogo je veliko bolj absorpcijskega kot bombaž kopel odeje.Visoko-kup pomaga shraniti tla kaplja vode, medtem ko si stopil iz kadi, tuš, spa, ali že pripravljen za korito.Vlage je ujet v mat je globoko kupu, ki omogoča preprogo, da se posuši hitro in čisto.

❤ Anti-Slip: dno je iz TPR, ki skrbi, da ostanejo v mestu, brez premika in spravilo lesa.Postavite preprogo na čisto suha, gladka tla le, zagotoviti dnu preprogo suho in čisto pred uporabo vode ali prahu pod preprogo lahko povzroči zdrs.

❤ Ultra Plišastih Shag: Odeje so žico z ojačani šivi z puhasto mikrovlaken, ki blaži utrujene noge in ščiti prste od hladna tla, medtem ko stopiš ven iz tuš.Obvestilo, da ta preprogo nima blazine, št spominske pene, to je strukturirana z mikrovlaken kupu in TPR varnostno.

Ukrepi za Nas, e: Ta kopel mat je zasnovan tako, da kopel mat ne preproga, morda ne prilegajo vrzel vaša vrata, bolje meriti vaš prostor prvič, da vidite, katera velikost je najmočnejšega.Predlagamo, da se širi na preprogo v zračen kraj za odpravo vonj.

Package :1*preprogo

Oznake: komercialni kopel preproge, evropski odeje, pripomoček odeje, v preprogo, f preprogo, preproga jelen, jelena preprogo, maroškem slogu, predpražniki predpražniki, otroške preproge

Material 100% Poliester
Design Tabriz
Poreklo CN(Izvora)
Tehnika Strani Zasvojen
Pranje Slog Mehanske Pranje
Številka Modela preprogo kopalnica
Funkcija Anti-Slip
Uporaba Doma
Starostna Skupina Odrasli
Vzorec Tipa Trdna

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki