Unisex Torbice Po Meri Platno Tote Vrečko Tiskanja Besedila Vaš Design Trgovina Dnevno Uporabo Ponovno Bombaž Potovanja Priložnostne Nakupovalna Torba

w134573

€21.88

Nov izdelek

Material: Platno

Velikost : Po Meri

Uporaba: Odličen Torbe za Vaš Darilni/Sladkarije/Biseri Pakiranje/promocijsko vrečko/čaj vrečko/nakit/vrečko Poročno darilo etc/Prah brezplačno vrečko/Tote bag/Oglaševanje vrečko, ect.

Dostava: Običajno 3-7 dni, odvisno od tega, da bi količine, če je nujno da se najprej obrnite na nas.

[Opozoriti]

1).Vrečke je 1 0 kos/paket , in mi lahko dobavi 1 kos brezplačen vzorec (velikost je odvisna od tega, kaj imamo na zalogi) za vas, da preverite kvaliteto, če je potrebno, prosimo, obrnite na nas, boste le morali plačati stroškov ladijskega.

2).Ta torba je narejena za ročno izdelan, zato se bo odstopanje, ki v 5mm.

3).Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in LCD zaslon; ne moremo zagotoviti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s sliko, ki ste videli v naši trgovini.

[Po meri]

Katere koli velikosti, lahko po meri za vas.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli velikosti.Še eno vrečko mi lahko prilagodite za vas.Če želite natisniti logotip, dobrodošli, da nas kontaktirate.

Politika]

1).Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen.Če želite spremeniti vaš naslov, ga spremenite, preden boste plačali ali nas obvestite v času.

2).Vsi predmeti, ki bodo poslani v roku 7 dni po prejemu plačila, razen za prilagojene postavke (sobota in nedelja, prazniki so izključeni).

3).Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni z E-pošta, Kitajska Pošti ali drugi prevoznik podjetja.

[Vrne In Povratnih Informacij]

Zelo smo prepričani, da je naša element, ki bo izpolnila in presegla vaša pričakovanja.Vendar, če iz kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni, ga lahko vrnete vaše naročilo v roku 30 dni od datuma, ki ste ga prejeli.Element, ki mora biti vrne v svoje prvotno stanje, unworn in nespremenjeno na kakršen koli način.Mi ne zajema povratno poštnino in le kreditov trgovina izda za vrnitev.

Pričakujemo, da bomo prejeli POZITIVNIH povratnih informacij in 5 zvezdic od vas, če ste zadovoljni z našimi izdelki.Če boste našli vse težave na predmet, ki ste ga prejeli, prosimo, da nas kontaktirate, da se dela, da si, preden se odpravite negativno ali nevtralno povratne informacije ali nizko DSR rating.Bomo poskušali naši moči, da vam ponudimo najboljšo rešitev.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo.

[O NAS]

Naša Tovarna se nahaja v Pujiang, v bližini Yiwu, Zhejiang, znano kot "Blago Raj za Nakupovalce".

Trenutno Drži poslovno filozofijo "stranka najprej oblikovati naprej" in načelo "kupec na prvem mestu", zagotavljamo kakovostne storitve.

Vrhunsko Kakovost in Razumne cene so naše glavne prednosti, da naše izdelke bolj konkurenčni na mednarodnem trgu.

Sem vesel, da je odgovor na katero koli vprašanje, ste morda, zato vas prosimo, ne oklevajte v stik z mano.Bom poskusil moje najbolje, da odgovori, ki jih ne kasneje kot 24 ur, pričakujem, da smo izključite ob koncu tedna.

Upam, da ste prijetno nakupovalno izkušnjo v naši trgovini!

Oznake: mat primeru čast 8 pro, poncho moških pregleden, monitor 120hz igralec 4k, led fotoaparat nokia lumia, majice zastav čile človek, krog palčke bambu, posebno lobanje gemstone, peplum pakistanski obleko, monitor 10 inch stojalo

Številka Modela C-181

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki