RUNATURE 16g 1Pcs Kolesce Vabe Visoko Kakovostno Kovinsko Žlico Sequins Ribištvu Tackle Buzz Vabe Jigging Vaba Ribolov Šablona Ribolov 3D Oči

w13461

€2.28

-0.84

€3.12

-26 %

Nov izdelek

Nov Izdelek!Nizka Cena!Štiri Barve So Na Voljo!

Super promocija za novi trgovini, vse izdelke v naši trgovini so v popust zdaj.Ne oklevajte!Najboljša izbira za darila, darilo kartico s svojim blagoslovom beseda je brezplačen za uporabo.

Specifikacija:

Blagovna Znamka: Runature

Kategorija: Spinner Buzz Vabe

Vodja teža: 7g

Velikost: 16 g/veliko Približno

Material: Vodilo+Metal+silikona

Barva: 4 Barv so na voljo

Značilnosti:

1.Visoka Kakovost vodijo glavo in kovinsko žlico,super bass ribolov

2.3 D oči, bolj realistično,pritegnili več rib

3.Vsako Kolesce Vabe s težkimi plevela, da pomaga priti skozi pokrov lažje

4 Super oster in močan kljuke,močna prebojna moč

5.Vodi ribe glavo lahko simulirajo majhne ribe, ki so skrite v vodo in so preprosto privlači napadom ribe, ko se premika.

O Pošiljki

1.Vse elemente, ki bodo dobavljeni v roku 48 ur po tem, ko bi plačilo.Prosimo, preverite vaš naslov natančno, podrobno naslov, vključno z mesta, ime, ulica, Št., poštna številka in telefonska številka je potrebno.

2.Čas dostave je različna, glede na različne države in način dostave.Običajno paket lahko prejmete v roku 30 delovnih dni .Če imate kakršno koli zahtevo, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden odpremo, radi bi poskušali naše najboljše, da vam z boljšo rešitev.

3.Če ne boste prejeli paket v 45 delovnih dni , nas prosimo kontaktirajte pred odhodom negativne povratne informacije .Prepričani smo, da bomo lahko rešili problem na boljši način.

*Carine in dajatve bo sprejeta s strani kupca, ko so povzročene v uvozno državo.

O Vrnitvi in Vračilo

1.Smo zagotoviti "vračilo Blaga brez Razlogov" za naše stranke.Prosimo, da izvirni paket in ne oklevajte, da nas kontaktirate, če niste zadovoljni z našimi izdelki.

2.Številko za sledenje je potrebno po tem, ko ste poslali paket, nazaj k nam.Mi vam bo dala polno nadomestilo po tem, ko smo prejeli vrnil paket, saj smo morali potrditi, da so izdelki blagovne znamke v novo

3.Ladijski promet pristojbina se sprejemajo z nami, če se proizvodi ne, kot je opisano.Za kupca razloga, kot je napačno naročili, izberite napačne barve ali velikosti, ne potrebujete več, povratno poštnino je treba sprejeti za kupca.

O Povratne Informacije

Kot prodajalec, katerih cilj je zagotavljanje najboljših nakupovalnih izkušenj za naše stranke, vaša podpora bo velika spodbuda za nas.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve za stranke , prosim, pustite nas 5-star povratne informacije .Prav tako, vam bo zelo cenijo, če se lahko obrnete na nas pred pusti negativne povratne informacije, če niste zadovoljni z našimi izdelki,, bomo poskušali naši moči, da reši težave.

Spremljajte našo trgovino, da bi dobili več popust

------------Hetto Trgovina

Oznake: inchiku jigging privabiti set, 3d šablona, 16 G, oči šablona, lure pisanec, mikro jigging vab set, dolgo litega lure, drsnik privabiti set, mešani jigging privabiti set, oči ribe, vaba

Številka Modela Kolesce Na Buzz Vabe
glavo teže 7g
Velikost 16g/lot Approximately
Vrsta Umetne Vabe
Blagovna Znamka runature
Položaj Ocean Rock Ribolov
Barve 4 barve
Kategorija LURE
Poreklo CN(Izvora)
Material Svinec+Metal+silikona

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki