Kanzashi Lasje Držijo Las Pin Figo Nosilec Črnega Lesa Ebony Jade Tassel Kitajski, Japonski Kimono Style Yukata Pribor HS011

w1356

€10.84

-0.94

€11.78

-7 %

Nov izdelek

Parametri:

Material: Naravni Črni Les & Ebony , Jade tassel, kamen Nalepke dolžina:18,0 cm

Ročno izdelan izdelek vljudno opozarja:

1. Da preprečite deformacije in razbarvanje, Prosim, ne stiskajte ali pranje. 2. Izdelkov in zlitin komponente, ki morajo biti zaščiteni pred izpostavljenostjo vlago zraka, prosimo, postavi jih na hladnem in suhem mestu po uporabi. 3. Prosimo bodite pozorni izdelka especial z nosorogovo tiste, da se prepreči padli. 4. Prosimo, upoštevajte, izdelki so čisto ročno, velikosti, ki so približne, in medtem so rahle sledi nit, sol in itd. 5 Prosimo, da se zaveda majhna razlika v barvah zaradi okoljskih vprašanj, kot so monitorji ali svetlobe.

Po službi:

1.Nudimo 15 dni denar nazaj garancije vrniti. 2.Naša garancija ne podaljša na vse izdelke, ki so fizično poškodovan, ali ki niso v normalnih obratovalnih razmerah, kot posledica napačne uporabe ali nepravilne nošenje na uporabnika/kupca del. 3.Za vračanje izdelkov, se obrnite na nas za vračanje naslov. 4.V primeru, da kupec plača stroške prevozov in poštnina za povrnitev in izmenjavo.Če za kupca razlogov, kupec imeti tovornega za vrnitev; Če za prodajalca razlogov, bomo medved in pošlji se vam bodo stroški, ko izdelek vrniti v našem skladišču.

Povratne informacije

1. Če imate kakršna koli vprašanja o poštnine čas, detektiv v kakovosti ali količine in predmeti, ki niso prejeli, prosimo, da ne pustite vse nevtralne ali negativne povratne informacije, nam, vam lahko ponudimo zadovoljni resolucijo s prijazno komunikacijo. 2. Vzdržujemo visoke standarde odlično 5 zvezdic in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.Če imate kakršna koli vprašanja ali težave o izdelku in storitev, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, ali zvezde manj kot 3 star.

Stik z nami

1.Mi dela 12 ur na dan, 6 dni na teden.Zaradi časovne razlike, nekateri sporočilo lahko ne odgovori na enkrat smo obljubo za odgovor se vam v roku 12 ur, razen praznikov. 2.Opravičujemo se za morebitne zamude pri odgovor med Kitajsko Praznikih.

Oznake: cookie hair pin, lesene las glavnik pin, leseno dvojno lase pin, žepni nož lase pin, vikingi lase pin, buljiti lase pin, crysta lase pin, zavrtimo lase pin, rinesthone hair pin, clouds hair pin

Ime Oddelka Za odrasle
Material Ebony & Jade
Številka Modela HS011
Spol ŽENSKE
Slog Moda
Postavka Vrsta Pokrivala
Vzorec Tipa Trdna
Vrsta Lase Palice

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki