Sončne Tresenje Glave Lutka Avto Okraski Halloween Okraski, Darila, Igrače za Otroke Sončne Mahati Lobanje Božič Otrok, Da

w136045

€1.68

-0.69

€2.37

-29 %

Nov izdelek

Značilnosti:

V skladu z načelom, optika, svetlobe, energije, ki se pretvori v kinetično energijo in se rezilo shake samodejno, tako dolgo, kot je sončna svetloba.tudi koristno za lajšanje oči seva, ki je zelo primerna za pisarniški material dekoracijo, dekoracijo doma in avtomobila dekoracijo.

Opis:

1. Toplo opomnik: Vsako polje je podano z obojestranski lepilni, ki je zelo zanimiv, ali je dano v avtu ali na namizju.

2. Kot nalašč za noč Čarovnic Darilo, Otroci Igrače,doma Dekoracijo,Avto Dekoracijo itd.

3. Pretresite lutka dal na avto, desk ali ob postelji, dolgočasno ali utrujeni dan, da bi vam sreča, ko boste odvesti utrujenost, vsak dan, sijoč, tresenje glavo v ljubek način, vse, kar je najboljše volje.

4. Podarite prijatelju darilo, podarite vaši družini malo več sreče, da vaš ljubimec presenečenje, in dodajte zabavo na dolgočasno potovanje.

5. Iz okolju prijaznega smolo, da je anti-deformacij, colorfast za dolgo življenjsko dobo.Vrhunsko oblikovanje izraža neskončne zabave v vaše življenje.

Parametri:

Ime izdelka: Sončne Mahati Lobanje

Velikost: o 6*6.5*11.5 cm/2.36*2.55*4.52"

Teža izdelka: o :36 g

Glavni material: ABS

Moč: To je lahko absorbirajo sončno svetlobo in stresa glavo samodejno. (Nobena baterija ne zahteva. )

Pakiranje seznam:

Sončne Mahati Lobanje X 1

Oznake: ptica lobanje, pravi lobanje, dinozaver lobanje, dekor lobanje, okostje psa, koza lobanje, fox lobanje, smole lobanje, mačka okostje, lobanja volka

Slog Sodobno
Blagovna Znamka monokweepjy
Tema Živali
Material plastični

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki