Brisačo Kavljem Rack 5-Kljuke Steno Haljo Kavelj za Brisačo Plašč, Klobuk Brušena Obloge iz Nerjavnega Jekla Kavelj C66

w137982

€11.84

-7.89

€19.73

-39 %

Nov izdelek

Brisačo Kavljem Rack 5-Kljuke Steno Haljo Kavelj za Brisačo Plašč, Klobuk Brušena Obloge iz Nerjavnega Jekla Kavelj C66 Opis:

Značilnosti:

1. Visoka Kakovost: kavelj, rack je narejen iz trpežne 304 iz Nerjavečega Jekla, zagotavlja odlično kakovost in dolgotrajno uporabo.

2. Sodoben Videz: Z brušena obloge, preprost in klasičen design, da bi delo v vsakem dekor, brisačo kavelj, ki je primerna za vašo kopalnico,kuhinja, spalnica, dnevna soba.

3. Prostor Ohranjevalnik: Popolna rešitev za majhne prostore, lahko visijo to rack pravico do vaših vrat, za shranjevanje predmetov, kot so brisače, plašči, gobe, ipd.

4. Enostaven za montažo: paket prihaja z montažo strojne opreme paket za enostavno namestitev, varno pritrdite na steno.Lahko se odločite, vrtanje ali ni vrtanje za namestitev.

5. Kavelj rack vključuje 5 kljuke za obešanje več elementov.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Material: 304 nerjaveče jeklo

Velikost: picture show

Paket Vključuje:

1 x Kavelj Rack

1 set x montažo strojne opreme

1 x lepilo

Oznake: jekleni plašč obešalnik stojalo, stojalo obešalnik plašč, poceni krpo obešalnik stojalo, človek bo ustrezala obešalnik stojalo, manekenka obešalnik stojalo, plašč obešalnik stojala za obešanje, plašč obešalnik stojalo dvojni, velik obešalnik stojalo, hodnik plašč stojalo, plašč obešalnik moderno stojalo

Št. Trnka 1
Podpora dropshipping
Poreklo CN(Izvora)
Material NERJAVEČE JEKLO

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki