Nove Ženske Seksi En Kos Kopalke 2020 Push Up Kopalke Poletje Plaža Soild Seksi Dama Bodysuit Visoko Pasu Kopalke

w139153

€12.79

-5.23

€18.02

-29 %

Nov izdelek

Predmeti so dobro zapakirane z karton polje in mehurčki paketov,za zagotovitev, ste prejeli vaše naročilo z davčna brezplačna ali manj davka ob uvozu,bomo ugotovi kot "darilo" z nižjo vrednost,če obstajajo uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

Fotografija:

Mi lahko dobavi samo za fotografije kupec red postavk,Če jih potrebujete,Prosim, pustite sporočilo ,in nam vaš E-mail,mi bo poslano vam !

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Velikosti ali Fit Vprašanja

Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije.Prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 0.5 cm v merjenje.Če ugotovite, velikost izdelki ne ustrezajo, lahko neposredno obrnete na nas.

Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da postavka prejeta v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Povratne informacije

1.Vaš zadovoljivo je naš edini persuit.Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

2.Pls prosim, pustite nam pozitivne povratne informacije, ko ste zadovoljni z nakupom.

3.PROSIMO, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če ste nezadovoljni z vašim nakup, bomo rešili vse probleme z vami.

O nas

dobrodošli vsak prijatelj, da prosimo, obiščite naše trgovine, naša glavna dejavnost je butiki, na debelo in drobno,naša trgovina se nahaja v hugest debelo center na svetu-Yiwu mednarodnem trgovinskem centru, smo prednost, kakovost in ceno blaga,so dobrodošli, da shranite našo trgovino,ste na zlato,in bomo zagotovo oskrbe naših najboljših storitev.

Oznake: najlon vedro klobuk luksuznih, laser pogled umerjanje, laser škarje japonski, najlon polno slip obleke, najlon zlato odlikovanje, najlon fantje james mcavoy, mala prača medu lov, najlon prikrivanje jogger, najlon kabel zlato nakit

Kraj Izvora Zhejiang,Kitajska(celine)
Velikost S,M,L,XL
Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Spol ženski
Priložnosti Vodni Športi
Številka Modela CX1711
Postavka Vrsta Ena Kosov
Vzorec Tipa Trdna
Material Spandex
Barve Črna
Šport Tip Plavati

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki