1PCS Avtomobilski Varnostni Sedež Pasom Styling Za Mitsubishi ASX Lancer 10 9 Outlander Pajero Suzuki Swift, Grand Vitara SX4 Vitara

w140667

€1.77

-0.76

€2.53

-30 %

Nov izdelek

Značilnosti: Varnostni avto sedež pasom.Avto seat pasovi anti-slip posnetek (posnetek varnostnih sedežev).Primerna za varnost sedeži, varnostni okrepitev je to potrebno.Avto varnostnega pasu anti-skid posnetek, okrepljeni varnostni sedež, bolj napet in bolj stabilno!Uporabite varno!Zaščitite vašega otroka v avtu kot original avto varnost sedež band je namenjen za odrasle, ki ne morejo zaščititi otroka, ko zavore.

Specifikacije: Tip: Avtomobilski Sedež Varnostnim Pasom Material: Plastika Količina: 1pc Element Barva: Kot je prikazano Tem Velikost: 10*2,5 cm / 3.9*1" (L*W)

Package vsebina:

1* Avtomobilski Sedež Varnostnim Pasom

1)DOSTAVA PO CELEM SVETU.( www.vina-babic.si standardna dostava je hitra,predlagam vam, izbiro )

2)Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Ne moremo spremeniti naslov po plačilu je potrjena.Če želite spremeniti,prosimo, prekliči ta bi nato pa kraj, da spet z novim naslovom.Vaše naročilo naslov MORA biti angleščina.

4)slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5)STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6)Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7) Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1)Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če vam je všeč izdelek,prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije,vam bom dal popust naslednjič.

2)Prosim, da me kontaktirate, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije,tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

3)nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: asx pasu, suzuki swift pribor naslonu za stopala, 10 mitsubishi lancer, logotip nissan qashqai, vitara, asx, grelec pajero, blatniki mitsubishi asx, greatwall hover, 6000cd

Funkcija 5 Baby Varnostnim Pasom
Funkcija 4 Varnostni Pas Posnetek
Postavka Premer 1inch
Kategorija 3D
Postavka Vrsta Nalepke
Funkcija 2 varnostne sponke
Funkcija 3 Varnost Pasom
Model Vozilo Logotip
Embalaža Prihaja Pakirana
Postavka Višina 1inch
Vrsta Materiala ABS
Nalepke Umestitev Avto Svetlobe
Element Širina 1inch
Poreklo CN(Izvora)
Ime Modela clip07
Funkcija 1 Avto Sedež Varnostnim Pasom
Vrsta Lepilo Nalepke
Design Besede
Postavka Dolžina 1inch
Vrsta Nalepke Avto Luči

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki