3USB HUB LAN Ethernet Adapter USB OTG KABEL za OGENJ, PALICA 2. ALI OGENJ TV3 406#2

w145442

€8.55

-4.59

€13.14

-34 %

Nov izdelek

3USB HUB LAN Ethernet Adapter USB OTG KABEL za OGENJ, PALICA 2. ALI OGENJ TV3

Točke: 1. USB Adapter (priložen) vam vrata USB za povezavo, in nato LAN Ethernet adapter vam omogoča, da povežete vaš Internetni kabel s palico. 2. WiFi je počasi in uporabi veliko pasovno širino, ki je razlog, zakaj so ljudje, ki se trudijo s pretakanje medijev.Potrebujete napravo, ki lahko ustavi medpomnjenje. 3. Ethernet, USB HUB dodaja tri vrata USB, da ste, kar ste, lahko uporabite USB flash drive, USB, brezžična miška, USB brezžično tipkovnico, itd. 4. Vsaka enota je preizkušen na zadnji ogenj palic, da se zagotovi združljivost. 5. Plug and Play namestitev z samodejne povezave - nobenih nastavitvenih potrebno.

Opis: 1.Vašo internetno povezavo za vaš 2. Generacije Ogenj Stick ali v Ogenj TV 2.Opozorilo: Ta postavka ni združljiva z Ognjem TV Stick (1. Generacija). 3.1 - LAN Ethernet 3 Port Hub: To je bila oblikovana in izdelana samo za ogenj palico in ogenj tv 4.Ethernet, USB HUB dodaja še tri dodatne vrata USB, da ste, kar ste, lahko uporabite USB flash drive, USB, brezžična miška, USB brezžično tipkovnico, itd. 5.Samodejna povezava in hitro odkrivanje.Vse 3 vrata na eni strani, da se zmanjša kabelski nered. 6.Vključuje USB adapter (zahteva za uporabo Ethernet povezavo) ( ogenj stick ali v Ogenj TV-je, ki niso vključena v ta seznam) 7.Povezavo do 1 gigabit ethernet port in dostop superfast žično omrežje s hitrostjo do 100 mb / s. 8.Prav tako bo delo z Windows XP/Windows 7/ 8/10, Mac OS X, Linux.

Opozorilo: Za stabilno povezavo, ne uporabljajte tega pesto z visoko močjo-poraba naprav, kot so zunanji trdi diski.Hub se bodo sinhronizirali, vendar ne polnite tablični računalniki in druge naprave, ki zahteva višje vhodna moč.

Značilnosti: 1.To se mora imeti pribor, če imate kakršnokoli medpomnjenje ali pretakanje težave. 2.Zmanjšanje Medpomnjenje, ki zaostajajo in najbolj internet streaming težave z dodajanjem TV x Stream Ethernet Adapter. 3.WiFi je počasi in uporabi veliko pasovno širino, ki je, zakaj se ljudje borijo z pretakanje. 4.Če več ljudi uporablja vaš WiFi ali celo, če uporabljate vaš telefon, vas zmanjšanje ste WiFi pasovne širine. 5.Vsaka enota je preizkušen na zadnji ogenj palico, da poskrbite, da svojo združljivo. 6.Plug and play namestitev z Auto connect - Ni potrebe, da konfigurirate nastavitve. 7.Super HITRO 10/100 Mbps auto-sensing 8.HITRA DOSTAVA - neobvezno hitreje dostava časi, ko preverjanje ven. 9.INTERNET HITROSTI - To napravo je zasnovan tako, da vam BOLJŠO INTERNETNO povezavo.WiFi lahko hitro, vendar prav tako lahko tudi upočasni v trenutkih, ki jih pošilja v valove, (hitro in počasno).Z žično povezavo, se to odstrani ta vzrok za medpomnjenje, ki vam daje stalen internet tok. 10.V kožo ali zaostaja morda ne bo mogoče odpraviti v celoti, kot predpomnjenje je povzročil za več kot 1 stvar.Če uporabljate storitve za pretakanje, da gledajo TELEVIZIJO, nato pa boste lahko še vedno rezerve, če je ta storitev je počasen

Seznam: USB HUB x 1 patch kabel x 1

Oznake: ogenj palico otg, ogenj stick usb, chromecast, ogenj stick, chromecast ethernet, mj tv, android tv stick, ogenj palico tv, ogenj tv usb, ogenj palico lan

Blagovna Znamka mosunx
Številka Modela 3USB HUB LAN Ethernet Adapter KABEL USB OTG
Vrsta Kabel Adapter
Izdelkov Stanje Park
Paket Da,

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki