50Pcs Papir Pot Rastlin Predjed Sadik Zelišč Semena Vrtec Pokal Kit Organskih biološko Razgradljivih Eco-Friendly Home Gojenje Apr28

w146953

€1.86

-1.24

€3.10

-40 %

Nov izdelek

Značilnosti:

- Uporablja se lahko za začetek cvetje, zelišča, semena vrtnin in drugih rastlin, semen.

- Korenine sadike lahko odpeljete iz pokal, premagovanje problem uporabe plastičnih kozarčkov.

- Dobro prepustnost zraka in enostavno tal fusion izboljšanje ekološkega okolja okoli seme, korenine in so koristni za seme rasti.

- Semena lahko goji v zaprtih prostorih in na prostem, samo premaknete pokal, kjer želite, da posadimo ga.V vaza samodejno razgradi v kemičnih gnojil v daljšem časovnem obdobju.

- Papir pokal je degradirano v organsko gnojilo, in nato združena s tal za izboljšanje ekološkega okolja po korenu sadika, ki je ugodno za rast sadik.

- Materialov izdelka, ki so papirja in šote, ki vsebuje rastlinskih vlaken, kot so dušik, fosfor in kalij, ki so lahko razkraja in vam ni treba ročno odstraniti sadike iz pokal.

Specifikacije:

Velikost: 8*8 cm

Material: Celuloza

Paketu: 50 x Rastlin Vrtec Skodelice

Opombe: 1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka,hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Oznake: cvet sneg, sadika starter pladenj, seme pladenj, vrtec sadik, obrat starter, ir6775, celice sadika starter pladenj, za dvigalo otis, dragon ball hoodi, alfa romeo 156 spredaj ustnice

Končna Drugo
Feature3 sadika pladenj
Poreklo CN(Izvora)
Feature1 rastlinski seedss
Je Pametno Napravo No
Vrsta vrtec vrečko / vrtec pokal / posodo vrečko
Številka Modela Rastlin Vrtec Skodelice
Feature2 Vrt
Material Drugo
Nastavite Vrsto No

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki