5PCS v Prahu za Pokrivanje Belih Ponaredek Sneg Za Glina Najboljše za Pokrivanje Oblak Gline in Zamrznjena, rojstne dneve Izgleda in se Počuti Kot Pravi Sneg

w147434

€5.21

-5.21

€10.42

-50 %

Nov izdelek

Opis

Kot nalašč za ustvarjanje puhasto oblak gline, jelly gline, sneg okraski, sneg fotografiranje, plaz se bori in sneg angeli!Varno in za otroke vseh starosti.Otroci všeč!Naj bo Sneg v prahu za glina je premium znamka ponaredek sneg v prahu, ki izgleda in se počuti kot pravi sneg.Toliko zabave za vse starosti!

Značilnosti

- Barva: Bela.

- Material: PET.

- Velikost: Cca. 10G.

- Izgleda in se počuti kot pravi sneg!Kot nalašč za sneg okraski stranka, zamrznjeni temo rojstnodnevne zabave, pozimi sneg fotografiranje, Božični okraski, in seveda oblak glino!

- Samo dodajte vodo in si ga bruhajo v sneg v nekaj sekundah!mešanje ali mešanje ni potrebno.Preprosto sledite navodilom, so vključeni.

- Pustite, da se Sneg v prahu za glina je premium znamka ponaredek sneg v prahu, ki izgleda in se počuti kot pravi sneg.Toliko zabave za vse starosti!

5 x ponaredek sneg prah

Oznake: rojstni dan zamrznjene stranka, sneg spray, umetni sneg spray, dekor zamrznjeno, panasonic zoom, elsa stranka, umetno sneg, zamrznjeno, stranka sneg spray, ponaredek sneg

Funkcija 2 ponaredek sneg
Funkcija 3 božično dekoracijo
Funkcija 4 V prahu
Funkcija 5 ponaredek beli sneg
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 1 ponaredek sneg v prahu

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki