Mikrofon Namizju Računalnika Vsesmerni Mikrofon Igre v Živo Konference, Klepet, Žični, USB, Mikrofon

w152478

€24.66

Nov izdelek

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

Visoko kakovosten mikrofon jedro obnovi res kakovost zvoka, okoljska funkcija za zmanjšanje šuma, in anti-signala funkcija, ki vam omogoča, da širi lep zvok, kot želite.

360 stopnja visoka občutljivost mikrofona mikrofon design vam omogoča, da jasno govorijo, ne da bi morali govoriti blizu.

Ni odlašanja, odlično čip hitrost obdelave, lahko hitro filtrirate hrupa, bi glas jasnejši, in ne lokalne akcijske skupine zamudo.

Multi kota prilagoditev, kovinske cevi, design, vsi vidiki se lahko zvije in mikrofon kota, lahko prilagodite poljubno, zaradi česar je bolj udobno za uporabo.

Je gumb za vklop na dnu, svetloba/prostornina/izklop.Eno-gumb za nadzor, to je bolj udobno, da so luči ponoči, osvetlitev, lahko izklopite, ko je ne potrebujete.

Barva:bela / črna

Material:Kovina+ABS

Velikost:330 x 90 mm

Vsebina Paketa:

1 * Računalnik Mikrofon

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: ableton, fl studio, podpora mikrofon, bose mikrofon, mic radio, mikrofon syomki, logic pro x, microphon brezžični, dvojni brezžični mikrofon, skupina mikrofon

Pretvornik Kondenzator Mikrofon
Uporaba Konferenčni Mikrofon
Certificiranje NOBEN
Slog Tabletop
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka WEISRE
Nastavite Vrsto En Mikrofon

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki