St. Patrick ' s Day Brezosebna Palček Zelene Spomladi Lutka Velikonočni Brezosebna Lutka veliko Noč Plišastih Krpo Škrat Domu Okraski Stranka Otroci Igrače

w152981

€1.19

-0.48

€1.67

-28 %

Nov izdelek

Bullet Točk: 1、Srečo Škrat: Vsak škrat, ki je znana tudi kot Thomt ali Lepo.Palčki so zelo primerna za širjenje tradicionalnih duha.V folklore, škrati stražar svoje domove in zaščito ljudi pred nesrečo.To prinaša srečo v družino.

2、Visoko kakovostnih Materialov: Ti plišastih palček lutke so narejene iz visoko kakovostne tkanine iz poliestra, rahlo napolnjena z prešitih poliester oblazinjenje, in v celoti ročno zašiti.Z odebeljeno dno omogoča neodvisen in stabilen.

3、Lep Slika: 2 palčkov so enake velikosti, 7 cm visok in 4.3 cm širok, od kapa do dna.

4、Popoln Dom Dekoracija: popoln dom dekoracija, lahko dajo v dnevni sobi, kot so mize, mize, zofe, knjižne police, police, mize in postelje.

5、Dobro Darilo: srčkan škrat je tradicionalist, zelo primerna za širjenje praznično vzdušje.Dobro darilo, lahko enostavno bi to srečo, da vaš najboljši prijatelj, vaš otrok, vaš ljubimec in vaši starši.Kot nalašč, da okrasite vaš dom in postane del vaše počitnice tradicijo.

Specifikacija:

Ime: St. Patrick ' s Day Brezosebna Palček Spomladi Lutka

Material: poliester + vlaken

Velikost(cca.): 18 cm/7.08 v visoko, 11 cm/4.33 v široko

Neto teža: 100 g o

Seznam Vsebine:

1*St. Patrick' s Day Palček

Opomba:

1. Zaradi razlik v svetlosti in nastavitve zaslona, barvo, ta postavka je morda nekoliko drugačno od tistega na sliki.

2. Zaradi različne ročne merilne metode, prosimo, dovolite rahlo velikost razlike.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oznake: država velikonočni dekor, brezosebna, lutkovno lesene, palček, sadje, pritlikavo drevo, skedenj vrata dekor, mini velikonočno dekor, bonsaj sončnično, brezosebna igrača, palček

Je Pametno Napravo No
Material
Poreklo CN(Izvora)
Slog Sodobno
Tema Živali

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki