1 Nastavite Bele Barve Stalno Pnevmatike flomaster za Avto Pnevmatike In Motocycle Pnevmatike W8ED

w15316

€2.89

-0.63

€3.52

-17 %

Nov izdelek

Značilnosti:

OOTDTY

To je posebej zasnovan in razvit za avtomobilske pnevmatike in pnevmatike motornega kolesa.To nikakor ni običajna flomaster, čopič, svinjak, paintbrush mogoče primerjati (in trg ni razred vzhodne pnevmatike peresa).

Zaradi krutem okolju pnevmatike, dež pranje, visoke temperature, deformacije, uporabite flomaster enostavno zbledi, krekinga.

Trenutno ni nobenih strokovnih pnevmatike označevalcev na trgu.Surovi materiali, ki se uporabljajo v rednem označevalec peresa so jedke in zahtevajo aluminija tube embalaže.In ta izdelek UPORABLJA, varstvo okolja surovin, nima nobene škode za pnevmatike.

Ta izdelek povečuje premaz mehkobo, površine se raztezajo je visoka, oprijem je močan, trajnosti, je dobro (3 mesecih zgoraj).Uporabite svetle bele, svetle barve.

Zaradi pnevmatike premaz horizontalni premaz (ni potrebe, da odstranite pnevmatike), premaz LOGOTIP angleške črke lahko privede do slabega ravnanja, kot so pinterja sprejme ventil za vodo tip, jeklena vlakna, pen, ki je napisano v formi ni enostavno, da je nadzor bolj enostavno!

Angleški LOGOTIP 4 pnevmatike lahko konča v 30 minutah, in vaše pnevmatike bodo lepega in bleščečega.

Pnevmatika je izdelana iz gume, in površino, je tudi pokrite s fino usnje v prahu, kar lahko hitro vodi do zamašitev pero glavo.Nasvet tega člena sprejme uvoženih fiber jedro, ki omogoča pero glavo jasno in gladko, in nanos, je ves čas visoka.

Ta izdelek ima dobro pokritost, in 1 pero se lahko uporabljajo za 4 pnevmatike (15 do 25 črk vsak) (odvisno od velikosti letter).

Poleg tega zaradi barve delovanje pnevmatike LOGO, to je enostavno, da presegajo žični, in dodatno 1 fiksni pero je priloženo, ki se zlahka odstrani iz žični del, tako da dekoracijo učinek je odlična!

Specifikacije:

Črnilo Barva:Bela

Barva:Bela

Material: Plastika

Velikost: Dolžina: 14.3 cm(5.63 v)

Količina: 1Pc

Opomba:

1.Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni

2.Prosimo, dovolite 0-3cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

3.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje:

1Pc x flomaster

1Pc x Popravek Pero

Oznake: vodja stekla pero, copic marker nastavite, avto pnevmatike, bela gen pero, marker, posca rock peresa, marker perman, hp pisalo, rjavo belo pero, texta stalno marker

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka OOTDTY
Črnilo Barva Črna
Vrsta Flomaster

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki