LIULANZHI posnemali saten svila tkanine satena svilena tkanina afriške saten tkanine kakovosti najkasnejšega prihoda za obleko 5yards/veliko NLL01-19

w153534

€29.68

-9.89

€39.57

-24 %

Nov izdelek

RM14835023203385423

Material posnemali svilene tkanine Dekoracijo kot sliko MOQ 1 kos (5 metrov) Barva multi barve na voljo OEM dobrodošli Velikost 5yards Uporabe poroko, stranka in vsakdanjega življenja Paket 5 metrov/ poli vrečko Plačilo s Kreditno kartico, Master card ,Depozitni Službe...Dostave DHL, UPS , FedEx, TNT,...

LIULANZHI posnemali saten svila tkanine satena svilena tkanina afriške saten tkanine kakovosti najkasnejšega prihoda za obleko 5yards/veliko NLL01-19

O barvna razlika:

Naša trgovina prodaja izdelek, se pravi, streljanje ,zaradi dejavnikov, kot so luči,prikaz kota,je težko, da bi se izognili barva razlika,slika je samo za referenco,prosimo, da v naravi prevladujejo.Če um off barvo,prosimo, bodite previdni, da kupite.

O carinskih dajatev:

To je odločila za različne države, carinske politike in bi morala biti plačana s strani kupca,če je davek na carinsko se zahteva kupec, so odgovorni za to , Če kupec ne jasno, carinskih in pustite, da se parcela se vrnete ,mi smo nezmožen vračila plačila.

O Ladijski /Naslov:

Express ne prevzema nobene naslov, P. O, polje ali Milatary Znanja.Prosimo zagotovite, da je naslov pravilen,spreminjanje naslov po pošti levo tovarniško bo povzročilo dodatno USD 15 ko deliverred.

Mi lahko glede na zahteve kupcev,vse elemente, ki so dostava po DHL/Fedex/UPS/TNT lahko dobite blaga samo v 3-7 delovnih dneh,upamo, da bodo vse stranke lahko dobijo blago na prvič.

O politiki vračila:

Če obstajajo kakršne koli težave z naših izdelkov,lahko zahteva vrnitev ali povračilom s 7 dneh po prejemu artiklov.Vendar vas prosimo, da stik z našo službo za prvo pred vrnitvijo ali odprt spor,, bomo poskušali naši moči, da bi vam pomagali,hvala.

O povratnih informacij:

Če ste zadovoljni z našimi predmetov in naše storitve,prosimo, da mintute, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdic .Če imate kakršno koli proble,,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate o priti do rešitev,ki smo žganci poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

RM14835023203385425

Oznake: tkanine, svila, krpo saten, ankara, tkanina, umetno svilo, tiskanje vosek, vlakna svile, tkanine iz svile saten, charmeuse svile, tkanine tiskanja saten, bazin getzner

Vrsta Izdelka Druge Tkanine
Vzorec Saten Tkanine
Ime Izdelka satena svilena tkanina
Dolžina 5 metrov
Barve več...
Funkcija Okolju Prijazno
Blagovna Znamka LIULANZHI
Material 100% Poliester
Vrsta Saten Tkanine
Slog svilene tkanine saten
Velikost latest design
Uporaba za Poroko, stranka, velike priložnosti
Tehnika Tkanine
Pletene Tip Tricot
Netkani Tehnika Toplotno-Bonded
Poreklo Guangzhou(Kitajske celine)
Antilop Tkanine Vrsto NOBEN
Prodaja Trgovina na debelo in Drobno
Širina 51"-52"

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki