Namizje Kabel Organizator Določitvi Naprave Hub Polnjenje Podatkovnega Kabla Organizator Režo Posnetek Omrežni Kabel Samolepilni

w155995

€0.53

-0.18

€0.71

-25 %

Nov izdelek

Značilnosti:

1. Kabel Posnetki so narejeni iz 100% silikona, ki je non-toksične, nemagnetnih, anti-statični, in prilagodljiva.Ko vstavite kabel v režo, da ne pade enostavno sploh.

2. 3 M, dvojno, s katerimi se soočajo lepilo je zelo trdno in dolgotrajno in dobro deluje na gladke in čiste površine, kot so marmor, plastika, les, steklo, kovine in gume.

3. Primerna za gospodarstvo kabli manj kot 6 mm, kot so računalniški kabli, avdio kabli, USB polnjenje prek kabla USB kablov in omrežne kable.

Opis:

Nič več fumbling okoli na tla med kavč in na koncu tabele, ali med posteljo in nočni omarici, da bi našli koncih vaše polnjenje kabli.

Specifikacije:

Barva: črna

Material: Silikon (močna viskoze brez sledu pranje priloženo lepilo za nazaj)

Paket Je Vključeno:

1/3 * Desktop Kabel Organizator

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Oznake: otroške trenirke snoopy, kopalnica kabinet nastya, postelja stanja nastavite super človek, obletnica zelene straže, asus zc500tg asus pokrov, baby sweatsuit toddlers, apple iphone kritje pike, asus zc520tl nazaj plošče, postelja stanja raztezajo najlon

Številka Modela DZ83701-4
Material Silikonski
Vrsta Drugo
Uporaba Domov DIY
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki