Brezplačna Dostava za Visoko Kakovost NOVE IP65 Vodotesen LED Par Luči 9X10W RGBW 4IN1 LED Ravno Par Pločevinke Za Strokovno Fazi Dj Luči

w15719

€105.25

Nov izdelek

TopBrite Poslovnih Opomnik

1.Smo proizvajalec fazi luči nad 15 let, smo sprejeli ODM OEM ali izdelkov.Tako obrnite na prodajalca svobodno preiskovalni fazi luči, ki je ne najdete v naši trgovini. 2.Sprejemamo Paypal, Wester Unije, TT bančno nakazilo plačila preveč poleg Alipay.Tako nam poveste, kateri je bolj primeren za vas. 3.Prosimo konča plačilo v roku 3 dni po kraj, da za pošiljanje blaga kmalu.

Brezplačna Dostava za Visoko Kakovost NOVE IP65 Vodotesen LED Par Luči 9X10W RGBW 4IN1 LED Ravno Par Pločevinke Za Strokovno Fazi Dj Luči , Ladje, ki jih DHL, TNT, UPS, FEDEX, ali na Druge Načine, prosto v 3 dneh.

TopBrite Specifikacijo

9*10W 4IN1 RGBW Led Par Stopnji Svetlobe Napajanje: AC90-240V, 50-60Hz poraba Moči: 90W vir Svetlobe: 9pcs*10W 4in1 RGBW visoko svetlost led Svetilka life: 6-10 deset tisoč ur Barva: RGBW barve je mogoče kombinirati več kot 16,7 milijona vrste barve kot Snopa: 15~40 stopinj (izbirne) Funkcija: IP 65 prostem ocenjeno, kompaktna zasnova, die litega primer 4 v 1 LED PAR Lahko Tiho delovanje, konvekcija ohladi LED zaslon, enostaven za uporabo funkcijske tipke Aluminija lupine, lepo in široko uporabo,manjšo porabo energije,visoko svetlost,stabilno delovanje,dolgo življenjsko dobo nametitev zasnovan za talne, stenske ali truss gori je Super za uspešnost fazah, kjer se tradicionalni PAR pločevinke oddajajo veliko toplote na izvajalci Nemoteno RGBW barvno mešanje (hitro ali počasi sprememba barve delovanje) način za Nadzor bliskavice: DMX512, master/slave, auto, zvok aktivni Nadzor kanalov: 4/8CHS Učinek: Barvna kombinacija menjalec najnovejše hibridno tehnologijo in odlično vgrajen program,Postopen, prehod, in Strobe, sprememba barve, barva zbledi učinke,RGB, makre, run/strobe hitrosti, samodejni/zvok, zatemnitev Delovanje menija: 4-mestno digitalni LED zaslon IP ocena: IP65 Delovna temperatura: -25centigrade ~+35centigrade Ohišje material: Tlačno litje aluminija Karton package: Velikost: 300*300*250mm N. G: 4,5 kg W. G: 5,5 kg Pakiranje seznam za vsako enoto: 1pcs Led Par Luči 1pcs Priročnik Knjiga 1Pcs Napajalni Kabel*, če potrebujete več podaljša moč ali DMX kabel, se obrnite na nas prvič.

TopBrite Slike Izdelka

Spoštovani kupci, smo še vedno prodaja MA serija konzol, ki 100% kopija originalne, razen logotip.Torej, dobrodošli na preiskave, če jih potrebujete.Ne kupujejo ubogi tisti, ki se od drugih brez kakovost garancijo.Glej spodaj najnovejše povratne informacije strank slabo ukaz krilo po primerjati z našimi storitvami.Prosimo, menijo, smo vaš najboljši sodelujoča.

TopBrite Več Pozornosti

1.Prosimo zagotovite, da so vaši sprejemnik naslov potrjena v www.vina-babic.si se uporablja za tem vrstnem redu. 2.Naši Izdelki so vse blago, elektronika.Tako so fragil izdelkov.Smo dal fragil opombe na vsak paket.Prosimo, poskrbite, da paket je dobro pred podpisom blago sprejme.Če paket ali blaga, ki je uničil badlly v prevoz, prosimo, da fotografije kot zapise in nočejo, da jih sprejema in kontaktne kurirju ali prodajalec na prvič. 3.Vse naše blago 1-3 let kakovost garancijo, če obstaja kakršen koli problem kakovosti blaga, nas prosimo kontaktirajte na prvi čas, se bomo potrudili, da jih reši, dokler vaš zadovoljiti.Smo strokovni inženir in smo bolj pozorni na po službi.Tako da res ne skrbite za to. 4.Smo eagering, da prejmemo vaše 5 zvezdic povratne informacije, je zelo zelo pomembno za nas.Ne pusti negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas, da reši problem.Podjetje je v težavah, za nas in upamo, da lahko stranke dobijo izpolnjujejo blaga in storitev, kot so slabe volje. 5.Vse cene vključujejo ladijskega stroškov.Tovorni promet se šteje za www.vina-babic.si sistema neposredno.Torej, če mislite, da je tovorni je previsoka, se prosimo obrnite na prodajalca, za check in dobili najnižje cene. 6.Če se vam zdi vaša država ni mogoče dostaviti, prosimo, obrnite na prodajalca, da dvakrat preverite in ponujajo končni stroški za vas.

Oznake: rgbw led ip65 7, led panel rgbwa ip65, led trak rgbww ip65, fita rgbw led ip67, rgbw led ip65 kit, led rgbaw ip65, rgbw led par ip67, projektor led rgb ip65, focos rgbw led ip65, rgbw led vodotesen ip65

Številka Modela C129
DMX channels 4 / 8 channes lahko izberete
Napetost 90-240V
Slog DMX Stopnji Svetlobe
Garancija kakovosti 1 leto
Prvotno Mesto Guangzhou, Kitajska
Funkcija DMX, Master/Slave, samostojna,
Poraba energije 90W
Vhodna Moč AC90V-240V
Moč 90W
elektronski Zatemnitev 0-100% zatemnitev
Ime izdelka 9X10W LED Par Luči
Postavka Vrsta Razsvetljavo Učinek
Priložnosti Strokovno Fazi & DJ
Vir Svetlobe RGBW 4in1
Blagovna Znamka Yuer
Objektiv Kota 45 stopnja

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki